Guadassuar lliura els premis del XXVII Concurs Literari 'Dia del Llibre'

Domingo, 30 de abril de 2023 | e6d.es
• La narradora Almudena Francés va relatar i comentar els treballs premiats i els accèssits

._000814
Fa uns dies va tindre lloc el lliurament dels premis del XXVII Concurs Literari 'Dia del Llibre' a la Biblioteca Municipal de Guadassuar, on la narradora Almudena Francés va relatar i comentar els treballs premiats i els accèssits.
En la categoria de primer i segon d’ESO, el premi va ser compartit per a 'El héroe de nuestro interior' de Rubén Jornet i 'El present' de Pere Boïls Olmos. Es va concedir un accèssit a 'Els cavallets valents' de Lluís Briz Navarro.
En la categoria de tercer i quart d’ESO el premi va ser per a 'La nit del foc renovador' de Maria Briz Navarro i es va concedir l'accèssit a 'Biografia' de Maria Andreu Villalba.
En la categoria de persones adultes a partir de 16 anys, el premi va ser per a 'El desesperado agarre a la esperanza' de Silvia Sánchez Puig i es va concedir un accèssit a 'L’al·legoria del seu vol' de Javier Colomer Ribes i a 'La relativitzadora professional' de Pilar Hernandis Boils.
En esta convocatòria de 2023, també va haver-hi un premi especial per al millor diari personal, atorgat a 'El projecte MT' de Lucia Pérez Adan.
Salvador Montañana, primer tinent d'alcaldia, va fer el lliurament a les persones premiades. A més, també va estar present en l'entrega de premis l'alcaldessa Rosa Almela.
Regidoria de Cultura