Gershwin i el seu llegat per a piano a Algemesí

Domingo, 3 de marzo de 2019 | e6d.es
• Esta vesprada, a les 19:00 hores al Teatre Municipal, amb l'Ensemble de la Societat Musical d'Algemesí

._000525

._000565
El concert, centrat en el llegat per a piano del compositor americà George Gershwin, començarà amb la interpretació per part de l’Ensemblede la Societat Musical en solitari de The Symphonic Gershwin, un arranjament de Warren Barkenque combina magistralment els temes més memorables de les grans obres sinfòniques Un americano en París, Obertura cubana i Rhapsody in blue en una majestuosa obra que servirà de carta de presentació de les següents interpretacions.
Seguidament, el públic podrà disfrutar de la icònica Rhapsody in Blue, amb Adrián Ferrer al piano, i el concert en Fa amb Sergi Pacheco com a solista. Per a aquesta última interpretació, tindrem el plaer d’estrenar la transcripció per a banda feta per Juan Antonio García Mesas.
Les entrades es podran adquirir el dijous 28 de febrer, de 18.00 a 20.00 hores, i una hora abans de l’espectacle en les taquilles del Teatre Municipal. També estan a la venda en la pàgina web www.giglon.com.
D’altra banda, el 9 del març tindrà lloc un altre concert on una vintena de músiques de la Banda Simfònica col•laboraran en un concert en honor del Dia de la Dona organitzat per la Colla de Figues d’Algemesí, la colla de tabal i dolçaina formada únicament per dones. Les dues agrupacions actuaran primer en solitari i finalitzaran el concert interpretant juntes la Muixeranga d’Algemesí.
Societat Musical dAlgemesí


._000410
._000606