Fortaleny desinfecta el Centre de Salut i l'Ajuntament com a mesura preventiva de protecció enfront del COVID-19

Martes, 17 de marzo de 2020 | e6d.es
• Juani Clos manifesta que es van a prendre les mesures més oportunes orientades a la contenció de la propagació o contagi del coronavirus
L'Ajuntament de Fortaleny ha posat en marxa protocols amb mesures preventives de protecció enfront del COVID-19, entre els que es troben els tractaments de desinfecció de les dependències municipals, en especial les més freqüentades per les persones, com són el Centre de Salut i el Consistori.
Juani Clos, alcaldessa de Fortaleny, posa de manifest la seua intenció de prendre les mesures més oportunes orientades a la contenció de la propagació o contagi del coronavirus, a fi de continuar vetlant per la salut i la seguretat de tots els veïns de la població. Així mateix, farà complir de manera estricta les mesures acordades en el decret d'Estat d'Alarma del Govern
La desinfecció en els edificis municipals ha sigut duta a terme per Biottec, empresa especialitzada en este tipus de servicis. S'ha realitzat, en este cas, una neteja profunda amb l'aplicació de tractaments desinfectants “virucides”, com a mesura preventiva sanitària davant de la situació d'alerta per la crisi sanitària que estem patint. 
Biottec està autoritzada per a realitzar servicis de desinfecció i descontaminació de qualsevol tipus d'instal·lacions enfront del coronavirus (COVID-19).
 
 


._000351

._000562
._000620