Finalitza el Torneig de Pilota a Raspall de la Mancomunitat de la Ribera Alta

Miércoles, 12 de octubre de 2016 | e6d.es
• Amb aquest torneig s’inicien les activitats de pilota que la Mancomunitat de la Ribera Alta té programades per als pròxims mesos


El passat diumenge, coincidint amb la celebració del 9 d’Octubre, van tindre lloc al municipi de Sumacàrcer les finals del Torneig de Pilota a Raspall de la Mancomunitat de la Ribera Alta, que s’ha disputat en les categories d’alevins, infantils i cadets.
En la categoria infantil, el trio d’Arnau, Carles i Toni, de l’Escola de Pilota el Moro, es va imposar a l’equip del Club de Pilota de Sumacàrcer integrat per Ivan, Àngel i Marc. En infantils, el campions van ser Adrià i Rubén, que s’imposaren a la parella formada per Marc i Jordi. Finalment, es va disputar una emocionant final en la categoria cadet on el trio de Sumacàrcer format per Jordi, Ramon i Daniel es va imposar en una emocionant partida al trio de Julio, Aaron i Blai, de l’Escola de Pilota el Moro.
Amb aquest torneig s’inicien les activitats de pilota que la Mancomunitat de la Ribera Alta té programades per als pròxims mesos. “Tenim previst que a principis de novembre es dispute el tradicional torneig de professionals d’escala i corda, que enguany serà ja la XV edició” ha comentat Txema Peláez, president de la Mancomunitat. “A més enguany, juntament amb el torneig de raspall, tenim la novetat de la disputa d’un torneig de galotxa, que tenim previst per a desembre”. 
Mancomunitat de la Ribera Alta