Finalitza amb èxit una nova edició del 3SPORT Pasqua a Sueca

Martes, 5 de abril de 2016 | e6d.es
• En esta nova edició els escolars han competit en tres esports diferents: futbet, bàsquet i colpbol

._000258


._000349
 
L'Ajuntament de Sueca ha tornat a programar, durant els darrers dies de vacances de Pasqua, una nova edició del 3Sport, unes jornades de joc i competició en les que el consistori convida a tots els escolars de Sueca en edat de categories benjamí i aleví a participar i gaudir de l'esport i l'activitat física.
El regidor d'Esports, Vicent Baldoví, s'ha mostrat molt satisfet per la bona acollida, una vegada més, d'esta activitat. “Més de 120 xiquetes i xiquets, dividits en quatre equips de categoria benjamí i huit equips de categoria aleví, s'han sumat a la proposta de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sueca. Per a nosaltres és un goig que este tipus d'iniciatives siguen tan reeixides entre els nostres joves. Es tracta de promoure la pràctica de l'activitat física i els hàbits saludables entre els nostres menuts alhora que els ofereixes una opció d'oci per als dies de vacances” ha apuntat Baldoví.
En esta nova edició els escolars han competit en tres esports diferents: futbet, bàsquet i colpbol. A més a més, en esta edició com a novetat s'ha programat també una gimcana-bicicleta, un divertit circuit d'obstacles que havien de superar els joves muntats en les bicicletes que ha cedit a l'organització l'Escola Ciclista de Sueca, col•laboradora també en esta nova edició del 3Sport.
El passat divendres va tenir lloc al Pavelló Poliesportiu Cobert de Sueca l'acte de cloenda d'estes jornades.  Els resultats definitius de la classificació general han sigut els següents:
• Categoria benjamí: En el quart lloc, Las Águilas; en tercer lloc, Invencibles; en segon lloc, Los Pit Bull i els primers classificats han sigut Los Dead Pool.
• Categoria aleví: En el huité lloc, The Blues; en el seté lloc, Els Guerrers Suecans; en el sisé lloc, Los Guerreros; en el cinqué lloc, Els Craks de Cinqué; en el quart lloc, Pandilla C. F.; en el segon, EJA i els campions han sigut Spartanos.
A més, l'organització va voler fer un reconeixement especial també als xiquets que han mostrat un comportament exemplar en la prova de la gimcana-bicicleta, aquells que han respectat el material, els companys, el torn i les normes de participació i que han col•laborat també en el manteniment del circuit, ells van ser Lucía Cortés, Mariami Goduadze, Alba Aguilera, Josep Sanpedro, Xavi Aguilera i Francisco Javier Barquero.
En esta edició també, com en el 3sport celebrat en les vacances de Nadal, s'ha valorat que els equips foren mixtes, així s'ha sumat un punt per partit jugat als resultats de tots aquells equips que comptaven amb la participació de xiquetes i xiquets, tot amb l'objectiu de fomentar valors d'igualtat entre els més joves.
Ajuntament de Sueca