FeSport tanca la seua primera edició amb èxit a Carcaixent

Lunes, 15 de mayo de 2017 | e6d.es
• El cap de setmana s’ha desenvolupat amb una important afluència de públic i sense cap incident
 ._000079
Al llarg de tot el cap de setmana, prop de 100 activitats esportives han demostrat que l’esport de Carcaixent està en molt bona forma i que hi han ganes de continuar treballant per a fer coses per a totes i tots. Este és el principal balanç que l’organització del FeSport trau de la primera edició d’esta iniciativa en la que han participat més de 30 col•lectius, entitats i particulars de Carcaixent.
Des de la gala inaugural el divendres, que va aconseguir omplir el pavelló Municipal d’Esports, fins a última hora de la vesprada d’ahir, molts han sigut els veïns i veïnes que s’han acostat a les instal•lacions esportives de la FEVE per participar en alguna de les diverses propostes programades, des de sessions de spinning, calistenia, pilota valenciana o escalada, passant per disciplines més tradicionals com handbol, bàsquet o futbol. Tot i que la majoria de propostes estaven pensades per a tots els públics, les activitats destinades per als més menuts han sigut les que han gaudit de molt bona acollida.
Per part de l’organització han manifestat que, tot i que hi ha aspectes que es podrien millorar, se senten molt satisfets per com ha sigut rebuda esta primera edició del FeSport, ja que en totes les activitats s’ha registrat participació i la impressió, tant dels assistents com de les entitats participants ha estat molt positiva. A més, expliquen, la programació s’ha desenvolupat amb total normalitat i no s’ha registrat cap accident destacable. L’organització ha volgut reiterar el seu agraïment a totes les entitats, clubs i associacions participants per la seua implicació en el projecte i per la tasca realitzada en la preparació l’esdeveniment però especialment durant el cap de setmana. També han confirmat que s’està pensant en una segona edició per a 2018.
Vicent Albelda, Regidor d’Esports, ha volgut demostrar en primer lloc el seu agraïment a tota la gent que ha fet possible el FeSport “des de la mateixa organització, fins les persones que han vingut a participar en les activitats, passant, evidentment per les associacions, clubs, entitats, tècnics municipals, protecció civil.. totes i tots han demostrat que l’esport de Carcaixent està més viu que mai i que té moltes coses a dir”. El regidor ha explicat que ara és moment de fer balanç i vore quins aspectes es poden millorar de cara a una propera edició al 2018, en la que “l’Ajuntament de Carcaixent tornarà a col•laborar sense cap dubte”.
Ajuntament de Carcaixent