Ferran Barberà es presenta com a candidat a les primàries de Compromís per a les autonòmiques

Martes, 29 de enero de 2019 | e6d.es
• "Vull ser l'altaveu d'eixa joventut lluitadora que va eixir al carrer i que va fer florir la primavera valenciana"
._000500
El regidor de Cultura a l'Ajuntament de Guadassuar, Ferran Barberà, ha anunciat hui la seua intenció de presentar-se a les primàries de Compromís per a integrar-se en la llista amb la qual la coalició concorrerà a les eleccions autonòmiques del pròxim 26 de maig.
Barberà, que també forma part de la coordinadora nacional de Joves PV-Compromís, ha realitzat aquest matí l'anunci de la seua candidatura en les seues xarxes socials, en les quals ha manifestat la seua intenció de "continuar treballant per millorar la vida de la gent des de les Corts".
"Vull ser l'altaveu d'eixa joventut lluitadora que va eixir al carrer i que va fer florir la primavera valenciana, de la joventut que no es queda de braços plegats enfront del feixisme, de la joventut diversa i tolerant. Dels i les joves d'esquerres, feministes, valencianistes i ecologistes", ha afirmat el regidor.
Ferran Barberá, de 27 anys, és un dels regidors més joves de tot el País Valencià. És graduat en interpretació musical en l'especialitat de clarinet i cursa un màster en Gestió cultural, a falta d'entregar el TFM. A més, és professor a l'escola de música de la societat Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar i director de la banda jove d'aquesta.
Compromís per Guadassuar