| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 18/11/2022

POBLACIONS » Alzira » Articulistes » Entrevistes » J.M.O. » Política » Social

Fernando Pascual, històric del PSPV-PSOE d’Alzira, diu adeu a la política municipal

“És moment de deixar pas a les noves generacions, després de 35 anys crec que ja ho tinc bé”


 

El Parc d’Arabia Saudi amb les històriques muralles d’Alzira ha sigut el lloc escollit per Fernando Pascual, membre del Grup Municipal de PSPV-PSOE i regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, per a comunicar-nos la decisió firme de fer un pas al costat i abandonar la primera línia de la política municipal a Alzira i no estarà en les llistes en les pròximes eleccions autonòmiques i municipals del mes de maig.
“Estic jubilat, tinc problemes coronaris i crec que és el moment de deixar passar a les noves generacions socialistes, després de 35 anys en primera línea política crec que és el moment”, ens explica Pascual.
Començà en la política municipal en l’any 1979, ha format part de diversos equips de govern i en estes dos últimes legislatures ha sigut protagonista actiu del govern municipal en coalició amb Compromís.
Per a Fernando Pascual el PSPV-PSOE d’Alzira amb una nova candidata, “obtindrà un òptim resultat en les pròximes eleccions municipals”, també reconeix que els últims canvis realitzats en la política local en les diferents candidatures poden apuntar a un resultat incert, però creu que el partit socialista tirarà avant per intentar mantindre el govern progresista “que en estos últims huit anys ha donat un bon resultat en Alzira”, ha afirmat.


 
Respecte al canvi generacional que s’ha produït al partit, Fernando creu que s’ha realitzat de forma adequada, sempre recordant que el partit socialista alzireny ha patit molts vaivens, però la decisió presa el passat 1 d’agost amb la retirada de la candidatura d’Adrià Sarria i donar pas a la candidatura de Gema Alós deixa el camí lliure per a dirigir el partit. Respecte a la pregunta de si hi ha hagut algun tipo de purga o s’ha apartat a algú en les files socialistes ha contestat categòricament que “el partit socialista això mai ho fa”.
D’estes dos últimes legislatures destaca tot el treball que s’ha pogut fer en matèria d’urbanisme, en la conservació d’edificis municipals i la construcció de nous, les moltes millores en nombrosos servicis públics i la millora substancial de la qualitat de l’aigua a Alzira entre molts altres treballs que destaca en l’entrevista. També recorda la gran quantitat i titulars i l’hemeroteca que sempre li recordarà les promeses respecte a eliminar el servici de l’ORA en 2015 i les seues opinions respecte a la taxa del reciclatge de l’any 2012.
En el record de Fernando Pascual sempre quedarà els durs moments de molts alzirenys i alzirenyes que visqueren de nou una gran inundació a Alzira l'any 1987 quan ell acabava d’aterrar en la política municipal i va patir molt veient de nou els carrers d’Alzira inundats per l’aigua del Riu Xúquer i com van haver de fer front de nou al repartiment de menjar i la neteja del fang amb responsabilitats polítiques acabades de rebre.
A l’entrevista també detalla les diverses ‘pifies’ urbanístiques que han ocorregut a Alzira, les oportunitats que s’han perdut a l’hora de fer més gran i important la ciutat, “no hem tingut els millors urbanistes en els últims 25 anys”, lamenta Pascual.
En el seu últim tram de la carrera política mostra la seua satisfacció pels èxits de l’esport alzireny, hui divendres dirà adeu a una gran majoria dels esportistes alzirenys en la Gala de l’Esport que tindrà lloc esta vesprada, al Palau d’Esports, a partir de les 19:00 hores.
Tanquem l’entrevista fent un balanç de si al llarg de la seua trajectòria s’ha trobat amb més amics o enemics, demanant disculpes a aquells als que puguen haver afectat negativament alguna de les seues decisions o comentaris i s'atreveix a pronosticar qui governarà Alzira després de les eleccions municipals de maig de 2023.
E6D

 
 

 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars