Èxit dels ciclistes de Favara al Campionat Autonòmic de la provincia de València

Jueves, 31 de marzo de 2016 | e6d.es
• Sergi Mora va obtindre el mallot autonòmic en la prova individual de velocitat de 500 m, la medalla d'or per equips en velocitat i la medalla de plata per equips en persecució

._000329

Més éxits dels esportistes de Favara. En este cas ha sigut el ciclista Sergi Mora Azorín, que és cadet de 2n any. En primer lloc, el diumenge 20 de març, en el Campionat Autonòmic de ciclisme de la Província de València, celebrat en pista al Velòdrom Lluís Puig, Sergi va obtindre el Mallot autonòmic en la prova individual de velocitat de 500 m, la medalla d'or per equips en velocitat i la medalla de plata per equips en persecució.
En segon lloc, Sergi Mora va defendre molt bé el seu mallot en el Campionat d'Espanya, que este any es realitzà en la nostra Comunitat els dies 25, 26 i 27 de març, ja que va quedar subcampió en esta modalitat de velocidad individual de 500 metros.
No va estar l'únic pòdium d'este ciclista en este Campionat d'Espanya, també aconseguí medalla de plata en la modalitat individul de Keirin, 4a posició en velocitat individual i mallot i medalla d' or en velocidat per equips amb els seus companys de la selecció valenciana, Josep Miquel Canet i Jorge López.