╚xit de participaciˇ en la jornada de formaciˇ del PSPV-PSOE de Sueca

MiÚrcoles, 12 de noviembre de 2014 | e6d.es
• Dissabte passat es va realitzar una altra jornada de formaciˇ gratu´ta en la "Casa del Poble de Sueca" PSPV-PSOE
._000270
Dissabte passat es va realitzar una altra jornada de formació gratuïta en la "Casa del Poble de Sueca" (PSPV-PSOE), amb gran èxit de participació, com ho han tingut les altres jornades que ha organitzat l'agrupació socialista de Sueca. Aquesta vegada aquesta jornada es va centrar en el tractament digital de les imatges, tan utilitzat avui dia, i que va despertar l'interès de molts ciutadans, inscrivint-se en aquesta jornada, la qual va haver de limitar el nombre d'alumnes per a mantenir la qualitat de la docència del tema en qüestió. El professor d'aquest taller pràctic, el suecà Joan López, va fer gaudir als assistents al curs, mostrant-los tot el que és capaç de fer-se amb el programa adequat, amb el tractament posterior de la imatge digital. Aquestes jornades de formació s'emmarquen dins d'un dels objectius de l'executiva socialista de Sueca, de mantenir viu l'esperit del que abans van ser les "Cases del Poble", on s'ensenyava als ciutadans que ho demandaven.
A dia d'avui ja es tenen de moment, en projecte, dues jornades més, de temes d'interès, que es publicitaràn als diferents mitjans, perquè tot aquell que ho desitge puga inscriure's en les mateixes.
Des del PSPV-PSOE de Sueca, agrair la participació de tots els assistents a la jornada de formació del passat dissabte, així com agrair la col•laboració del professor de la mateixa.
PSPV-PSOE de Sueca