Exhibició del Club Gimnasta Rítmica Alberic

Lunes, 19 de diciembre de 2016 | e6d.es
• Dos ors en conjunt infantil amb pilota en Mislata i Puçol compost per Carla, Aitana, Tatiana, Gemma i Ana Teresa

._000436

._000447
El Pavelló cobert de la Muntanyeta d’Alberic va ser l’escenari perquè les 90 xiquetes del Club de Gimnasta Rítmica d’Alberic mostraren una Exhibició de Gimnasta Rítmica de cara les Festes Nadalenques després dels èxits aconseguits en els Jocs del Mediterrani.
La gimnasta rítmica disciplina esportiva que combina elements de ballet, gimnasta i dansa on s’empren diversos aparells com la corda, cércol, pilota, masses i cinta, acompanyades de música per a mantenir un ritme en els seus moviments bé en aparells o sense ells.
Harmonia, gràcia i bellesa és el que la gimnasta transmet mitjans moviments creatius, expressions personals a través de la combinació musical, teatral i tècnica per a satisfacció del públic assistent.
En novembre del 2016 en la II Fase dels Jocs del Mediterrani celebrat a Mislata el conjunt infantil amb pilota compost per Carla Domínguez, Aitana Marín, Tatiana Kalecnik, Gemma González i Anna Teresa Olivares va aconseguir pujar al més alt del podi al obtenir la medalla d’or.
En la III Fase celebrada a Puçol l'11 de desembre 2016 el mateix conjunt infantil va aconseguir pujar al més alt i portar l’or per segona vegada a les vitrines del jove club alberiqueny davant la satisfacció, orgull i responsabilitat que demostren en la pista, Carla, Aitana, Tatiana, Gemma i Anna Teresa.
Les gimnastes d'Alberic estan causant sensació en les seues participacions per l’alta preparació que demostren en les pistes de la mà del cós tècnic format per Sandra Cortés amb tècnica i formant part de la directiva del club., Rosanna Martos entrenadora de competició, Mayra Souza entrenadora de l’escoleta i de Paula Tormo com recolze en l’escoleta.
Les xiquetes gimnastes mostraren alguns pins-celades del que saben fer en la pista davant un públic entregat format majoritàriament pels seus familiars.
Al finalitzar l’exhibició el Club va convidar als assistents i gimnastes a mona producte típic d’Alberic donada pel forn Moscardó i xocolate per a berenar.
La Junta Directiva del Club està formada per Marta Soriano Martínez com a presidenta, vicepresidenta Imma Matarredona Marco, secretaria Marta Moscardó Ferrando, tresorera Nora Santamaria Zaragozá i de vocals Cristina Martorell Oliver, Asun Guerola i Carmina Miravalls Torres.
Finalitzat l’acte Marta Soriano mostrava la seua satisfacció per la resposta del públic que quasi planava el pavelló així com pel treball fet per les xiquetes que estan competint i que en tan sols dos anys no sols estan guanyant medalles sinó també l‘admiració i el respecte en les competicions que han participat.
Marta aprofita a través del Sis Doble per a Felicitar els Nadal al poble d’Alberic i els anima al fet que vinguen al pavelló per animar a les xiquetes en les seues competicions, així com a xiquetes i xiquets a formar part del club en aquesta modalitat de gimnasta rítmica.
Eduardo Sala, text i fotos