| Edició núm. | Any: 11 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 16/01/2019

POBLACIONS » Alzira » Educació i formació

Estudies un cicle?
Coneix les titulacions que obrin camí a l'ocupació en Xúquer Centre Educatiu

El centre d'Alzira celebra una jornada de portes obertes el 19 de gener

.-000472
Els cicles formatius són els estudis més pròxims a la realitat del mercat de treball, una alternativa professional que dóna resposta a la creixent necessitat de personal qualificat i especialitzat. Aquesta és una de les principals conclusions que s'extreuen del portal todofp.es, pertanyent al Ministeri d'Educació.
Segons les seues estadístiques, les àrees més demandades són les d'Administració i Gestió, Informàtica i Comunicacions, Serveis Socioculturals i a la Comunitat, Sanitat, Electricitat i Electrònica. Recents estudis sobre el mercat laboral apunten que en 2020, la meitat de les ofertes d'ocupació requeriran una titulació de formació professional. Aquestes només un dels molts avantatges d'estudiar un cicle formatiu. També la consultora Randstad Professionals assenyala que la formació en Electrònica, Tecnologia, Sanitat i Activitats Esportives incrementa exponencialment les possibilitats d'accedir a una ocupació.
Xúquer Centre Educatiu disposa d'una àmplia oferta de cicles formatius de grau mitjà i superior que porta la formació fora de les aules, gràcies a una metodologia experiencial i pràctica que acosta a l'alumnat al món de l'empresa des del primer dia. El professorat del centre forma perfils altament capacitats en les àrees de coneixement més demandades per a aportar valor a les organitzacions. Els estudiants de cicles desenvolupen les competències que demanda el sector en un mercat cada vegada més impactat per les noves tecnologies, a través de metodologies actives i innovadores.
El centre d'Alzira obrirà les seues portes el pròxim 19 de gener per a mostrar al futur alumnat quins són els avantatges d'accedir a un cicle formatiu de les àrees de noves tecnologies, esport o FP bàsica. Tres alternatives que aproximen el currículum a la realitat tecnològica i social del món productiu, potència la polivalència dels futurs professionals, acompanya a l'alumnat en els processos d'orientació i transició cap al món laboral.
Xúquer aporta talent a les empreses a través dels seus Cicles de Grau Mitjà en Sistemes Microinformàtics i Xarxes i Conducció d'Activitats Físic Esportives en el Medi natural i els Cicles de Grau Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Web i Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma. Una formació a la qual s'afegeix l'FP bàsica, una eina útil per a millorar la projecció professional en les àrees d'informàtica i comunicacions per a alumnat major de 15 anys que no dispose del títol de l'ESO.
Xúquer Centre Educatiu
 

 
 

 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars