| Edició núm. | Any: 10 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 28/09/2019

POBLACIONS » Alzira » Educación y formación

Estudia per a desenvolupar aplicacions

Xúquer Centre Educatiu imparteix els cicles més demandats en el sector tecnològic

._000472
La revolució digital continua dominant el mercat de treball. El sector de les noves tecnologies i les telecomunicacions manté el ritme de creixement en la creació de noves ocupacions. De fet, en els últims anys s'ha disparat el nombre d'empreses que demanden professionals amb aquestes noves competències per a donar resposta a les noves necessitats de la societat. En un món cada vegada més interactiu i intuïtiu, les apps s'han convertit en eines essencials per a les empreses. Gràcies a aquestes tecnologies, s'aconsegueix un millor posicionament de la marca en el mercat i major interacció amb l'usuari. Actualment, el disseny i la comunicació digital juguen un paper molt important.
Les marques busquen oferir la millor user experience i ací és on entren en joc els professionals del disseny d'aplicacions web i multiplataforma.En l'actualitat, estudiar el cicle de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma garanteix pràcticament del 100% d'ocupabilitat. Parlem de titulacions que tenen en la pràctica, una gran demanda en les organitzacions.
El perfil professional del Tècnic/a en Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma és un dels rols que generarà en els pròxims anys ocupacions que encara no existeixen en les empreses.
Ells i elles seran els protagonistes dels denominats Tomorrow Jobs. Les tendències del sector tecnològic converteixen aquests perfils en imprescindibles per a les organitzacions que no volen perdre el tren de la quarta revolució industrial.
Xúquer Centre Educatiu aporta les competències necessàries per a desenvolupar, implantar i mantenir aplicacions informàtiques multiplataforma per a la gestió empresarial i de negoci.Amb els cicles de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma, el centre d’Alzira aproxima el currículum a la realitat tecnològica i social del món productiu, potència la polivalència dels futurs professionals i acompanya a l'alumnat en els processos d'orientació i transició cap al món laboral.
Xúquer Centre Educatiu
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars