Esteve Mata es proclama en Sueca campió d’Espanya de Billar a la Banda

Lunes, 4 de febrero de 2013 | e6d.es
• Les instal•lacions del Club Billar Sueca han acollit el LX Campionat durant el cap de setmana

El català Esteve Mata, del Club Billar Centelles, es va proclamar ahir en Sueca campió d’Espanya de Billar a la Banda. Des de dijous passat, les instal•lacions del Club Billar Sueca han acollit este LX Campionat, que ha comptat amb un gran seguiment, per part de públic present en la sala, i a través de la retransmissió en directe per internet de tota la competició.
Cap a les 13 hores va començar a disputar-se la final entre els catalans Mata i Jordi  Garriga, del club Billar Mataró, amb victòria del primer per 125 a 104 en quinze entrades. Amb este triomf, Mata va aconseguir revalidar el títol que ja posseïa de campió d’Espanya en esta modalitat. Les medalles de bronze van ser per a Rafael García i José Albert Tornero, els dos del Club Billar Elda. Un dels fets més sorprenents del campionat va ser la no classificació, entre els huit finalistes, d’un dels favorits per a aconseguir el títol, el suecà, Raül Cuenca. 
L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora d’Esports, Teresa Ribes; i el president de la Federació Valenciana de Billar, Antonio Ortiz; van presenciar en directe la final i van ser els encarregats d’entregar les medalles als participants. En els discursos, tots van tindre paraules d’agraïment cap als membres del Club Billar Sueca, per l’excel•lent organització del Campionat i pel treball que realitzen diàriament des del Club, especialment en la promoció d’este esport entre els més joves. 
Ajuntament de Sueca