Esta vesprada es coneixeran els guanyadors del 6é Concurs locals de Betlems a Alginet

Viernes, 3 de enero de 2014 | e6d.es
• I esta nit sorteig de la campanya dels 3.000 euros de l’Associació Comercial i Empresarial d’Alginet

._000162
La Casa de Cultura acollirà aquesta vesprada el lliurament dels premis del 6é concurs de Betlems Vila d'Alginet. Un concurs en el qual han participat 11 betlems de dos categories diferents. El jurat, format per diferents sectors de la població ha valorat l'originalitat i els materials utilitzats entre d'altres. L'entrega serà a les 5 de la vesprada.

Esta nit sorteig de la campanya dels 3.000 euros
Un any més l’Associació Comercial i Empresarial d’Alginet, juntament amb l'Ajuntament, a través de la Regidoria de Comerç, realitzarà el sorteig de la tradicional  “Campanya dels 3.000 euros”. Una campanya que ha buscat incentivar en les dates més pròximes al Nadal, la compra als establiments del municipi. Els clients que han realitzar les compres als comerços associats adherits a la campanya, han omplit unes butlletes per a participar al sorteig de hui.
A les 9 de la nit a la Casa de Cultura i en rigorós directe es farà el sorteig dels tres premis de 1.000 € que els guanyadors han de gastar demà dissabte en almenys 5 establiments adherits a la campanya. Des de l'associació es recorda que cal tenir el telèfon actiu ja que si s’és agraciat i no es contesta a la cridada es perd la possibilitat de guanyar els 1.000 euros. A més a més se sortejarà entre els assistents un regal. En aquesta edició, s’ha comptat amb la participació de fins a 38 establiments de la població, que vénen a ser una mostra de tots els sectors del comerç local.
Ajuntament d'Alginet