“Espai Gran” d'Almussafes reprén la Festa de Nadal

Viernes, 17 de diciembre de 2021 | e6d.es
• Després de l'aturada el grup de 16 majors han pogut celebrar el Nadal amb ingredients com l'art, les nadales i la gastronomia

._000700
“*Espai Gran” Almussafes compta en aquesta edició amb un total de 16 veïns i veïnes participants que hui dimecres, 15 de desembre, s'han reunit en una sessió molt especial amb sabor nadalenc. Durant el matí, la Regidoria de Majors els ha organitzat una festa, que s'ha iniciat amb la inauguració de l'exposició de manualitats creades per les 16 persones majors de 70 anys inscrites en el programa d'integració. L'edil, Paqui Oliver, ha compartit el matí amb el grup, que ha cantat nadales, ha rebut regals de Nadal i ha degustat un menjar amb la paella valenciana com a plat principal.
Tots els dilluns, dimecres, dijous i divendres, d'11 a 13 h., la Llar del Jubilat d'Almussafes es converteix en un punt de trobada per als majors de 70 anys, gràcies al programa municipal “Espai Gran” que organitza i sufraga el propi consistori municipal amb la finalitat de promoure l'envelliment actiu del col•lectiu.
La inauguració de la mostra de detalls nadalencs elaborats per les persones majors usuàries durant les jornades prèvies, el recital de nadales, la distribució de regals entre els assistents i un menjar de germanor han sigut les activitats desplegades durant la trobada.
La regidora de Majors, Paqui Oliver, ha compartit l'entranyable jornada, al costat d'algunes persones voluntàries d'aquest servei de dinamització de les persones majors, que imparteix Érika Vendrell. “Després de l'any complicat que hem viscut per la pandèmia, en el qual vam haver de suspendre temporalment aquest servei municipal, resulta un autèntic plaer poder portar el Nadal a aquest grup de veïns i veïnes, que s'impliquen de manera molt intensa en totes les propostes i que a més les gaudeixen amb una felicitat envejable”, comenta l’edil.
Ajuntament d'Almussafes


._000733

._000829