Es presenta la segona edició del llibre '50 dones d’Alginet'

Martes, 8 de marzo de 2022 | e6d.es
• La presentació estŕ dins dels actes programats per a celebrar la Setmana de la Dona
El divendres 4 de març, a les 7 de la vesprada, es va portar a terme la presentació del segon llibre anomenat 50 dones d’Alginet.
Un llibre molt esperat i que per la pandèmia no va poder presentar-se l’any passat, però que ara veu la llum. Igual que en la primera edició, el llibre dut a terme pel fotògraf Pasqual Cebrián i el periodista Alfons Juan, s’ha presentat dins de la programació de la Setmana de la Dona i torna a donar visibilitat a 50 dones d’Alginet.
Amb el Teatre Modern ple de gom a gom, la regidora de la Dona, Maria José Martínez i l’alcalde d’Alginet José Vicente Alemany Motes, van agrair l’assistència i la bona predisposició de les protagonistes per a fer possible aquesta segona edició.
Alemany va agrair a Pasqual i Alfons la seua dedicació i va animar a tots i a totes a participar en tots els actes programats per a la Setmana de la Dona.
Aquesta segona edició, porta com a novetat un apartat a dones que ja no estan entre els veïns i veïnes d’Alginet. Per la seua part, Martínez va fer una menció especial aquest apartat del llibre tan necessari per a la memòria i el record de les que ja no estan.
L’acte va continuar amb la lectura de tres parlaments per part de tres de les dones que estan al llibre i va estar amenitzat per la violinista Lucia Marín.
En acabar l’acte protocol·lari, les protagonistes del llibre van pujar a l’escenari per realitzar la gran foto de família.
En finalitzar la presentació del llibre, els assistents van poder gaudir de l’exposició fotogràfica de les 50 dones.
Ajuntament d'Alginet