Entrevista | Salvador Ferrer, candidat a l’alcaldia de Carcaixent pel Partit Popular

Domingo, 22 de marzo de 2015 | e6d.es
• “Volem construir, dins de les possibilitats econòmiques de l’Ajuntament, un centre multi-funcional amb molt d’aforament per a totes les associacions locals”

._000006
Salvador Ferrer, advocat de 56 anys de Carcaixent, sempre ha sonat com ha candidat a l’alcaldia de Carcaixent com a cap de llista del Partit Popular. Una vegada la Executiva Regional del partit ha comunicat públicament el noms del candidats, ha rebut els micròfons de El Seis Doble.
“Porte més de 24 anys al partit i crec que ara és el moment de donar un pas avant i treballar per la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Carcaixent”.
Ens a relatat com va arribar a la presidència del partit, de forma democràtica i amb el recolzament de molts membres del partit i té clar que “en cap cas la meua arribada a la presidència va dividir el partit, el Partit Popular de Carcaixent és un gran partit i continua unit”.
És conscient de la delicada situació econòmica per la que travessa ara mateix l’Ajuntament, però “continuarem reduint el deute com hem fet en els últims tres anys” i treballaran per a millorar la qualitat de vida dels seus conciutadans “començarem la nova legislatura amb una baixada dels impostos municipals i treballarem per fer una nova revisió cadastral”.
Altre dels objectius de l’equip de Salvador Ferrer serà la creació de llocs de treball a la ciutat, “encara que no disposem de sòl industrial intentarem atraure empreses amb la construcció de la connexió amb l’autovia i revitalitzarem les empreses de servicis i el comerç de la ciutat”.
Per ajudar a les famílies amb més problemes, proposa la creació d’una borsa de treball social rotativa, “d’esta forma molta més gent formarà part de les ajudes encara que siga per un termini més curt”. La creació d’un banc de terres també és una de les propostes que el partit ha inclòs en el seu programa.
Volen convidar a la participació ciutadana amb reunions mensuals amb els veïns “per tal de que puguen transmetre’ns els seus problemes, inquietuds i suggeriments”. Salvador Ferrer i el seu equip tenen preparades una bateria de propostes que se detallen en l’entrevista i volen comunicar-les en els actes que han preparat per a la campanya.
E6D