Entrevista a Pilar Moncho, diputada de Turisme | Algemesí, Alzira, Cullera i Sueca estaran presents en Fitur 2017

Miércoles, 18 de enero de 2017 | e6d.es
• “Volem que la gent vinga, ens conega i es vulga quedar en el nostre territori més temps”


El Patronat Provincial de Turisme de València i la seua marca València Turisme acudirà este cap de setmana a la Fira Internacional de Turisme FITUR 2017 per a convidar els viatgers a "viure i sentir la vida valenciana". Des del diari El Seis Doble hem entrevistat a Pilar Moncho, diputada i vicepresidenta del Patronat de Turisme, que ens ha explicat que “els valencians i les valencianes estem ací per a viure amb vosaltres i mostrar-vos la nostra terra i els nostres costums, el nostre paisatge i la nostra manera de viure”, en referència als futurs visitants.
Al llarg de tot l’any. des de la Diputació s’ha estat treballant amb els professionals i els tècnics de totes les localitats de la província per oferir una sèrie de paquets turístics que conviden als visitants a quedar-se més dies a la nostra terra. “Volem que la gent vinga, ens conega i es vulga quedar en el nostre territori. Este és el missatge que portem a Fitur en la nostra maleta”, ha agregat Pilar.
A més ha manifestat que la Diputació va a Fitur “perquè la nostra gent i la resta del món sàpiga que som molt més que llum i festa. Som bona gent, la millor, que vol la seua terra, està orgullosa d'ella i convida a viure-la”.
En referència a la nostra comarca Pilar ha manifestat que "nosaltres a la Ribera tenim de tot” i una prova d’això serà el vídeo promocional que s’ha preparat, en el qual es pot disfrutar del patrimoni i la natura del que disposem, així com l’equip de gent que està treballant perquè el turisme siga “un dels motors econòmics de la nostra comarca”, ha assegurat Pilar.
Localitats de la comarca com Algemesí, Alzira, Cullera i Sueca estaran presents en Fitur 2017 del 18 al 22 de gener, amb un programa de presentació de productes i activitats turístics ampli i innovador. 
E6D