Entrevista a Marta Trenzano, candidata a l'alcaldia d'Algemesí pel PSPV-PSOE

Sábado, 2 de mayo de 2015 | e6d.es
• "És moment de tornar a creure en Algemesí, tornar a creure en les nostres possibilitats, perquè es pot governar d’una altra manera, posant tots els recursos públics al servei de les necessitats de les persones"

És evident que Algemesí i la seua gent estem pitjor hui que fa quatre anys. S’ha perdut una gran oportunitat per a que la ciutat avançara, no s’ha escoltat els ciutadans, no s’ha donat resposta als problemes reals i més urgents de la gent, s’ha fet un mal ús dels diners públics i s’han errat les prioritats que deuria haver tingut l’Ajuntament.
Tenim un percentatge de desocupats per damunt de la mitjana nacional i valenciana, el PP ha augmentat en més d’un milió d’euros el deute de l’Ajuntament perquè s’han obsessionat a realitzar obres faraòniques i caríssimes que ningú havia demanat desatenent les persones en situació de dependència, els majors, els aturats o els nostres llauradors.
Afortunadament arriba l’oportunitat de que els ciutadans recuperem el control de l’Ajuntament, d’una forma de fer les coses, escoltant i treballant per la gent. És moment de tornar a creure en Algemesí, tornar a creure en les nostres possibilitats perquè es pot governar d’una altra manera, posant tots els recursos públics al servei de les necessitats de les persones: la creació d’ocupació, els drets socials i la modernització per assentar les bases d’una ciutat moderna i d’avantguarda.
Durant aquestos quatre anys els socialistes sempre hem sigut constructius. Hem aportat solucions que han donat resposta a les preocupacions reals de les persones, sempre pensant en Algemesí i en res més. Així hem aconseguit que els estudiants universitaris gosaren d’una beca de transport, que en estiu els xiquets més necessitats tingueren un menjador escolar o que els meus menuts tinguen una bebeteca.
No obstant, el govern del PP no sempre ha tingut a bé acceptar les nostres propostes i moltes d’elles han sigut desestimades com la creació d’un banc de llibres per a que tots els xiquets i xiquetes tingueren els llibres de text gratuïts, rebaixar les tarifes desorbitades del poliesportiu per a fer l’esport accessible a tot el món, crear un pla d’ocupació d’1,5 milions d’euros anuals, fer un programa de revitalització de l’agricultura dotat amb 300.000 euros o defensar davant Madrid una concessió d’aigua del Xúquer per a que tinguérem aigua potable en les nostres cases...
Hem anat als barris a preguntar els veïns quines eren les seues preocupacions i hem elaborat un programa de govern que recull totes les vostres suggerències apostant clarament per una política de proximitat i de diàleg. Així hem fet oposició i així governarem.
PSPV-PSOE d'Algemesí
._000358