Ha estat rescatat l’home que va desaparèixer ahir a la zona de Valletes de Gallo

Martes, 17 de enero de 2017 | e6d.es
• Després d'una nit de recerca, dos helicòpters han divisat este matí on es trobava Rafa


Rafael va eixir ahir per la vesprada fora de la seua vivenda, com molts dies, a passejar i fer llenya. Quan la seua família s’adonà que no tornava, donaren avís al 112. Allí se personaren immediatament efectius de la Policia Local d’Alzira. A continuació, anaren sumant-se efectius de la Policia Nacional, Protecció Civil, Creu Roja, voluntaris del VACIF (experimentats en muntanya i amb coneixement de la zona) i Bombers.
La recerca va durar fins les 4 de la matinada sense trobar pistes de l’home donades les condicions de nit tancada i zona abrupta. De bon matí, s’han représ les tasques de recerca incorporant-se dos helicòpters que han divisat on es trobava Rafa. Com que es trobava en una zona de difícil accés, han hagut de baixar agents de la Policia Local, Policia Nacional i Bombers caminant fins on estava. L’han acompanyat fins que l’ha pogut rescatar un dels helicòpters.
A continuació l’han traslladat a l’Hospital de la Ribera on han comprovat que es troba en bones condicions físiques.
L’Ajuntament d’Alzira ha mobilitzat per a la recerca 28 efectius de la Policia Local d’Alzira, 9 membres de Protecció Civil i 10 voluntaris del VACIF.
 
Nota de premsa del gabinet de comunicació de l'Ajuntament d'Alzira