En uns dies se sabrÓ el nou disseny, triat pels ve´ns, de la Gran Via de Guadassuar

Viernes, 2 de octubre de 2020 | e6d.es
• "El meu desig Ús que el projecte guanyador siga el que permeta realitzar el tram que queda per construir, d'esta manera Ús vora el resultat", ha indicat Salvador Monta˝ana
._000472
Ha finalitzat el període de votacions per a triar la millor opció per al futur del passeig central de la Gran Via, l’avinguda més característica de Guadassuar. L'Ajuntament de Guadassuar va obrir una mostra fotogràfica de la Gran Via, on s’exposaren imatges antigues i actuals d’esta avinguda. A banda, en l’exposició també es mostraren els diferents projectes realitzats pel gabinet de solucions mediambientals Medi XXI per a la remodelació d’aquest lloc tan emblemàtic.
“Aquest projecte és molt important per al poble i de gran envergadura, aleshores pensem que la decisió ha de ser compartida, és a dir, nosaltres proposem diferents projectes, però volem que el poble de Guadassuar ens ajude a decidir sobre aquest assumpte, per la importància que té la Gran Via per a totes i tots”, ha explicat a El Seis Doble Salvador Montañana, alcalde de Guadassuar.
Per a l'alcalde, "es tracta d'un gran projecte que implica a tota la societat de Guadassuar i que tindrà un llarg recorregut en el temps, no és treball d'una o dos legislatures", afirma Montañana.
Ara s'està a l'espera del recompte de vots en format físic i es sumaran als realitzats de manera telemàtica per a que en uns dies se sàpiga quina serà la forma i el disseny d'una de les artèries principals de la localitat. "El meu desig és que el projecte guanyador siga el que permeta realitzar el tram que queda per construir, d'esta manera és vora el resultat", ha indicat l'alcalde de Guadassuar
E6D

 

 
 

._000779

._000389