En marxa la campanya solidāria contra el cāncer del mes de maig a Benifaiķ

Domingo, 22 de mayo de 2022 | e6d.es
• La taula colˇlecta solidāria tornarā a la programaciķ dijous que ve 26 de maig, en la Plaįa Major

._000829
Des de la Junta local contra el Càncer de Benifaió han iniciat aquesta setmana la programació solidària per a recaptar fons a favor de la lluita contra el càncer.
De nou, la Plaça Major va ser dijous el punt solidari amb la instal·lació d'una taula col·lecta per a recaptar fons a favor de la investigació contra aquesta malaltia, al seu torn que els veïns i veïnes han pogut comprar a un preu solidari material com a polseres, màscares, motxilles etc… la recaptació econòmica de les quals va de manera íntegra a la Junta provincial contra el Càncer. A més, des d'aquesta Junta Local han proposada la venda de loteria per al pròxim sorteig del 4 de juny.
De nou la taula col·lecta solidària tornarà a la programació dijous que ve 26 de maig en la Plaça Major. Durant tot el mes de maig els veïns que vulguen seguir mostrat la seua solidaritat a favor d'aqueixa causa poden fer-ho aportant la seua col·laboració econòmica en les guardioles solidàries que s'han instal·lat en un gran nombre de comerços que participen en la campanya “Donatius solidaris en els comerços locals” gràcies a la col·laboració de ACEB.
E6D

 

._000836

._000525