En finalitzar agost més de 273 persones hauran treballat a Alginet

Jueves, 31 de julio de 2014 | e6d.es
• El 8é Pla d'Ocupació, l'Atur Agrícola i les beques de la Dipu donen feina a 273 alginetins durant el mes de juliol i agost

._000246
D'una banda, el conegut com a Atur Agrícola que està subvencionat per l'Estat i que dóna feina a 188 persones. D'altra, el 8é Pla de Promoció d'Ocupació impulsat per l'Ajuntament d'Alginet que continua un mes més donant feina als veïns. A aquests dos plans, se sumen els 42 becaris de la Dipu que estaran a les dependències del consistori per continuar formant-se en allò aprés a les aules. Pepe Alemany, regidor de Personal, explicava que "en acabar juliol hem portat al voltant de 140 persones que ens han permès netejar el poble, netejar camins, pintar les escoles, obrar al Blasco Ibáñez, fer voreres i escocells, plantar arbres, netejar la zona industrial, en definitiva, tot el que s’ha pogut. El resultat sempre és positiu i estic content, ja que el poble nota quan té gent treballant, ja que repercuteix en la nostra localitat. Per al mes d’agost continuarem amb la gent que s’incorpora i continuarem treballant per al poble”.
Amb el huité Pla de Promoció d'Ocupació que es va posar en marxa el passat mes de març amb un increment en la partida pressupostària de 50.000 €, l’Ajuntament va poder contractar 238 persones de manera escalonada al llarg de l'any. Un altra tasca important de la contractació de personal del 8é Pla d'Ocupació és la que correspon als treballadors d'assistència a domicili que, amb la seua feina, atenen a les persones necessitades i les ajuden a casa.
Ajuntament d'Alginet