Emociˇ mÓxima per al Torneig de MÓdel de Guadassuar

Martes, 29 de junio de 2021 | e6d.es
• El Torneig de Guadassuar serÓ la cinquena prova puntuable per al Circuit Intercomarcal de MÓdel 2021

._000816
Ens acostem a l’equador del Circuit 2021, i arriba el Torneig de Guadassuar amb una gran igualtat als rànquings tant en primera com en segona categoria, que estan liderades pels equips de Deportes Frias i els Professors respectivament.
La segona parada a la Ribera Alta, serà una cita clau de cara a confeccionar el pòdium 2021, i les pistes del AlgepadelIndoor d’Algemesí, tornaran a viure el pròxim 4 de juliol de 9 a 14h, un gran matí del millor màdel.
Al igual que la resta tornejos, el torneig comptarà amb quatre categories per a tots els nivells: iniciació, 2a categoria, 1a categoria, i categoria infantil (de 9 a 14 anys), amb equips masculins, femenins o mixtes de fins a 4 jugadors o jugadores. Amb premis per als finalistes, així com detalls per als participants.
A més, paral•lelament al torneig es realitzarà un taller d’iniciació a la pilota per als més menuts a les mateixes instal•lacions de 10 a 12h.
Per a participar al Torneig cal registrar-se i inscriure’s al següent enllaç www.federaweb.com abans del dimecres 30 de juny i contactar per confirmar i abonar la quota d’inscripció al telf: 635 40 87 27. El preu d’ inscripció per equip serà de 16€ 1ª, 10€ 2ª i Iniciació i 6 € Infantil. A més a més, caldrà tenir llicència de pilota valenciana o pàdel en vigor, o el segur del torneig/circuit que es tramitarà a través del mateix enllaç d’inscripció.
El clubs de pilota Amics de la Ribera i Guadassuar aprofiten l’ocasió per convidar a tota la gent a participar al torneig i a practicar el màdel.

Amics de la Ribera i A rebolcons primers líders al rànquing dels tornejos de la Ribera Alta
El Torneig de Guadassuar també tindrà doble premi afegit, ja que el resultat obtingut comptarà a més del rànquing general al rànquing dels tornejos de la Ribera Alta.
Després de la cita de Carcaixent, primera cita puntuable per al rànquing dels tornejos de la Ribera, els equips Amics de la Ribera i A rebolcons, campions en primera i segona respectivament, es col•loquen en primera posició d’aquest rànquing.
Tota la informació al web www.madelpilota.com
Màdel pilota._000814
._000600