Els violoncel·listes DobleCello oferiran el concert de Nadal des de la plaça del Mercat d’Algemesí

Domingo, 23 de diciembre de 2018 | e6d.es
• El duo, que comptarà amb nombroses col·laboracions, interpretarà peces nadalenques, rapsòdies, tangos, balades i rock

 
El duo de violoncel·listes DobleCello han preparat un concert per a la vesprada del dia 24 (18 hores), en el que interpretaran versions de temes nadalencs, clàssics, bandes sonores, tangos, balades i fins i tot rock en un espectacle ple de sorpreses de més d’una hora de música de corda, versionant temes fonamentals de bandes mítiques com Queen, AC/DC, Metálica o Coldplay. Aquesta activitat s’emmarca dins la campanya d’animació comercia d’Algemesí que impulsa l’Ajuntament.
A l’escenari de la plaça del Mercat, els germans Eugeni i Miquel Pérez Nebot presentaran les seues adaptacions de temes del panorama musical més recent, combinant els dos celos amb la marimba i les percussions.
DobleCello és un duo estable, els dos germans estudiaren conjuntament els dos instruments a nivell professional, no han deixat mai de tocar junts i han actuat en solitari en diversos concerts com el Sacre que celebraren l’any 2017 en la Basílica, entre altres esdeveniments. A nivell orquestral els dos músics són violoncel·listes titulars en l’Orquestra Fhilarmònica de la Universitat de València, amb la què han tocat en el Palau de la Musica de València, Auditorio de Zaragoza, Teatre Serrano de Gandia, Gran Teatre de Xàtiva i Teatre Echegaray d’Ontinyent.
Durant el concert tindrà lloc la presentació de l’últim vídeo cover de DobleCello, gravat en Algemesí per Lucía Bastida que estarà present en l’escenari i el pujaran en directe a les xarxes socials. A més comptaran amb la col·laboració de l’oboista Llorenç Niclòs i del violinista Sergi Bretó. Bocherini, Piazzola, Sting, Michael Jackson i Rihana podraán ser escoltats i gaudits també pel públic en una vesprada nit de Nadal que es preveu màgica a Algemesí.
Ajuntament d'Algemesí
._000525
 
._000551