Els veïns i veïnes del Barri de Santa Rosa de l’Alcúdia ja disfruten de les seues tradicionals festes

Viernes, 23 de agosto de 2019 | e6d.es
• Fins al pròxim diumenge hi hauran activitats per a tota la família

._000632

._000509
Com a cita prèvia a les Festes de l’Alcúdia que començaran el proper mes de setembre, l’Alcúdia celebra la festivitat en honor a Santa Rosa amb quatre dies de celebracions per a tots els públics. Les festes, han començat aquest dijous  27 d’agost i finalitzaran el proper diumenge, estan organitzades per l’Associació de Festers de Santa Rosa, que fan honor al carrer del mateix nom. Hi hauran activitats per a menuts, joves i grans en uns dies en els quals la diversió està assegurada.
Tots els dies haurà despertà a càrrec de la comissió festera i “picaeta” popular amb cervesa, cacau i tramussos abans de dinar. Els més menuts podran gaudir d’actes organitzats en exclusiva per a ells. A més a més, totes les nits haurà sopar de carrer i bingo per a totes les edats on segur gaudiran tots junts a la fresca del poble. Sense dubte les festes estrella són la nit de disfresses i el concurs nocturn de paelles, on tots els veïns podran demostrar la seua destresa al cuinar aquest plat tan tradicional.
L’últim dia serà el de la festa gran, hi haurà una sorollosa traca i per la vesprada, missa a l’església en honor a Santa Rosa que culminarà amb un passa-carrer i un ramell de focs d’artifici. Per la nit tindrà lloc l’últim sopar de carrer on s’anunciaran els guanyadors i es repartiran tots els premis corresponents a les competicions i concursos de les festes.
E6D


._000600
Rustibó  ._000608  The Texas