Els veďns de la urbanització Monte Júcar d'Alberic critiquen la inacció de l’Ajuntament davant la problemŕtica dels okupes

Jueves, 2 de julio de 2020 | e6d.es
• A l'inici de l'estat d'alarma van assaltar diversos xalets de luxe creant continus conflictes amb els veďns de la zona

._000626
Des de l'inici de l'estat d'alarma, diversos xalets de luxe de la urbanització Monte Júcar d'Alberic van ser ocupats per un nombrós grup d'okupes, que estan alterant la convivència dels veïns de la zona.
Segons les declaracions dels veïns, "des de la seua arribada s'han incrementat els robatoris en la zona, es realitzen enganxaments il·legals en el servei d'aigua potable i són continus els insults i les amenaces que llancen cap a nosaltres".
Tal com informà en un reportatge la cadena televisiva Cuatro, del grup Mediaset, es pot apreciar la gran tensió que existeix entre els okupes i els habitants urbanització d'Alberic.
Els veïns demanen a crits que l'Ajuntament "faça més per la urbanització, haurien de cuidar més del veïns i volem que s'agilitzen les accions per part de l'Ajuntament per a ajudar als que allí estem vivint", declaren al reportatge.
E6D

 

._000386