Els veďns de la Platja del Rei al Mareny de Barraquetes manifesten el seu descontent per les condicions que presenta

Martes, 30 de junio de 2020 | e6d.es
• “És imprescindible vetlar per la seguretat ciutadana”

._000006
Els veïns i veïnes de la Platja del Rei al Mareny de Barraquetes, volem manifestar el nostre descontent per trobar la platja i el passeig marítim en unes condicions molt lamentables. És imprescindible vetlar per la seguretat ciutadana. L’Ajuntament de Sueca ens informa que ha començat la temporada estival i des del 13 de juny fins al 13 de setembre estaran en funcionament tots els serveis de socorrisme, salvament, postes sanitàries i platges adaptades en horari d’11 a 18 hores. El servei de socorrisme i postes sanitàries s’oferirà en les mateixes ubicacions que en anys anteriors; quant al de platges adaptades, se situarà en les mateixes zones (Bega de Mar, les Palmeres, Mareny Blau i La Llastra), encara que pot patir variacions quant al punt exacte com a conseqüència de les obres que s’estan realitzant en el passeig marítim.
El diumenge dia 21 de juny, primer dia de l’estiu, a la Platja del Rei del Mareny de Barraquetes, no teníem el servei de socorrisme, ni salvament, ni posta sanitària, ni la platja adaptada per a persones discapacitades. Si teníem molta arena al passeig marítim, sense contar les destrosses produïdes pel temporal Gloria, que sabem que ja ho van a  arreglar.
Els camins de fusta per accedir a la platja, tenen molt de desnivell provocant esvarons i caigudes a les persones majors. Pareix més un tobogan que un camí d’accés. Els rentapeus sense aigua encara que entenem que el temporal va arrancar les canonades i també s’està arreglant. El pont de la Gola del Rei encara està trencat i li falten escalons.
No entenem per quin motiu, pagant els rebuts de contribució a l’Ajuntament de Sueca, per què no tenim els mateixos avantatges que els altres ciutadans. S’han recollit signatures per a manifestar el nostre descontent a l’Alcalde del Mareny de Barraquetes. Estem en un temps difícil però no ens hem de creuar de braços, així no van a promoure el turisme. Pensem que fa falta fer una millor gestió per part de l’Ajuntament del Mareny de Barraquetes i vetlar pel turisme i per la seguretat ciutadana.
Cal donar l’enhorabona als alcaldes de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes ja que han fet molt bona gestió per aconseguir la restauració del passeig marítim des de la Demarcació de Costes, encara que aquestes obres no s’han pogut fer més prompte com a conseqüència de la Covid-19, però hem de reconèixer que cal posar-se les piles per a millorar les platges de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes.
Veïnat de la Platja del Rei

._000620

._000752