| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 04/06/2017

POBLACIONS » Almussafes » Cursos, jornades, tallers » Esdeveniments gastronòmics

Els veïns d'Almussafes aprenen a confeccionar un menú professional

Els participants van seguir el complet procés d'elaboració d'una minuta integrada per un entrant, dos plats principals i dos postres


._000487
._000472
El conegut saló de banquets Cotonera Events va celebrar un programa demostratiu de cuina al qual van assistir un total de 20 ciutadans d'Almussafes. Durant la sessió pràctica gratuïta, que els veïns de la localitat van seguir al detall, dos prestigiosos mestres culinaris van ser els encarregats d'elaborar una carta professional de receptes que va comptar amb un entrant fred, un plat de peix, una elaboració de carn i dos postres.
Dins del programa d'activitats que el consistori d'Almussafes oferta a la població des de la Regidoria de Polítiques d'Igualtat, un grup conformat per 20 persones es va traslladar ahir per la vesprada fins a la sala de celebracions per a conéixer de prop les arts culinàries dels millors xefs.
Els participants es van desplaçar a les 15.30 hores amb autobús des de l'esplanada del Centre Cultural d'Almussafes fins a l'establiment hostaler, ubicat en el municipi d'Alzira. Al llarg de la jornada els assistents van aprendre a preparar diferents tipus de receptes, en concret un entrant fred (gaspatxo de cirera roja amb neus de formatge fresc i anxoves), un plat principal de peix (mongetes perones amb llagostins amb adob de miso picant), una elaboració de carn (pit de pollastre de corral amb olivada i passió), unes postres a base de crema catalana aèria amb poma golden i toffee i un altre dolç gelat, ‘Drácula'.
Posteriorment, el grup d'aprenents va gaudir d'un equilibri de sabors i textures degustant el saludable i nutritiu menú que van confeccionar amb creativitat els reconeguts cuiners John Lorente i Armando Rosero.
El 22 de maig es va obrir el termini d'inscripció en l'Oficina d'Atenció al Major i en total es van confirmar 20 de les 23 places oferides. L'excursió estava finançada per l'ajuntament i, segons la regidora d'Igualtat, Davinia Calatayud, “el consistori continuarà apostant per estos cursos pensats perquè els almussafenys amb inquietuds culinàries puguen millorar les seues habilitats en els foguers i conquistar el paladar de les seues famílies”.
Ajuntament d'Almussafes
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.