Els usuaris d'Espai Gran d'Almussafes visiten la Casa Museu de Concha Piquer

Jueves, 8 de noviembre de 2018 | e6d.es
• El grup de majors, junt amb la regidora delegada, Paqui Oliver, va realitzar ahir dimecres l'excursió cultural

._000296

._000499
Entre les activitats emmarcades en el programa “Espai Gran”, amb què l'Ajuntament d'Almussafes afavorix l'envelliment actiu del col•lectiu de majors de la localitat,  les eixides culturals tenen un espai rellevant. Precisament ahir dimecres 7 de novembre, les persones inscrites en la tercera temporada de la iniciativa es van desplaçar fins al popular barri de Sagunt de la capital valenciana per a visitar la Casa Museu de Concha Piquer.
Durant el matí, el grup de veïnes de 70 anys, a què acompanyava la regidora de Majors, Paqui Oliver, va poder descobrir l'ambient vivencial de la primera infància de la cantant i actriu, així com la seua rellevància artística i professional, a través de l'immoble, construït cap a 1900, que representa la típica vivenda unifamiliar de classe obrera.
“En este tercer curs de la iniciativa inclosa en el nostre Pla Integral de Majors, continuem brindant a la ciutadania l'oportunitat de disfrutar d'un temps d'oci de qualitat, en el que es compartixen experiències i es realitzen multitud d'activitats en les tres sessions setmanals que coordina la psicòloga, Flor Vidal, i que s'impartixen en la Llar del Jubilat”, comenta l'edil.
Ajuntament d'Almussafes