Els socialistes de Sueca han celebrat l'1 de Maig

Jueves, 2 de mayo de 2013 | e6d.es
• El PSPV-PSOE es va ratificar que les causes d'aquesta crisi no es troben en els nostres hospitals, ni a les aules, ni en els serveis socials, ni en el model de relacions laborals

El primer de maig, els Socialistes de Sueca van celebrar el dia del treball en un acte reivindicatiu celebrat a l'Ateneu de Sueca.
A l'acte van assistir un centenar de militants i simpatitzants, així com José Luis Ábalos, secretari general del PSPV-PSOE de la Província de València i Diputat a les Corts Generals, Faustino Andujar, Secretari d'Ordenació i Política Territorial del PSPV-PSOE de Província i Aaron Cano, Secretari d'Acció Electoral de Província.
L'esdeveniment va començar amb un esmorzar amb tota l'harmonia i complicitat d'amics i companys que tenen un mateix ideal polític, que és el socialisme, tan necessari per a les majories i per a les classes més desfavorides.
Després d'aquest esmorzar, hi va haver un torn d'intervencions que va començar el president de l'Executiva Local, Manolo Martorell, el qual va deixar pas al secretari general dels socialistes suecans, Dimas Vázquez, i per finalitzar va tancar José Luis Ábalos.
En l'acte es va dir, que la festa de l'1 de Maig és en l'actualitat un record històric que ens remet a un passat on el moviment obrer reivindicava les 8 hores laborals, la llibertat sindical i unes millors condicions de treball.
Els Socialistes van insistir, que avui dia l'1 de Maig, ha d'adquirir de nou aquella dimensió de reconquesta de les qüestions que els treballadors reclamen com una base mínima de les seues condicions laborals, i que a poc a poc el Partit Popular està eliminant, començant per una reforma laboral aprovada al marge del diàleg social, sense consens, vulnerant els preceptes constitucionals i que l'únic que ha facilitat fins ara és poder acomiadar els treballadors, augmentant en menys d'un any i mig del govern del PP, l'atur un 5% més, amb 1 milió d'aturats més, i amb la nostra joventut buscant en altres països el seu futur, perquè aquí amb la dreta només tenen atur i menys drets socials.
El PSPV-PSOE es va ratificar que les causes d'aquesta crisi no es troben en els nostres hospitals, ni a les aules, ni en els serveis socials, ni en el model de relacions laborals. I aquí és on el Partit Popular està posant la tisora, aprofitant una conjuntura de crisi econòmica i amb una ideologia profundament conservadora, va aniquilant tots els pilars que sustenten la nostra cohesió social i el nostre estat de benestar, que tant van lluitar en el seu dia molts ciutadans per aconseguir-ho.
El PSPV-PSOE, va reivindicar en l'1 de Maig, que s'acabin les polítiques d'austeritat i de càstig a la classe treballadora, perquè les mesures aplicades pel PP ja han demostrat que no serveixen per curar aquesta malaltia. Sense polítiques de creixement i només amb retallades, el resultat és més recessió, més atur, i més dificultat per equilibrar els comptes públics.
Al final de l'acte organitzat pels Socialistes de Sueca, i com és habitual en aquesta nova executiva local, es van lliurar per part de José Luis Ábalos i Dimas Vázquez, dos reconeixements als 35 anys ininterromputs de militància al PSPV-PSOE, a els companys Augusto Carbajo Pérez i José Luis Adsuar Ferrando, els quals es van dirigir als presents amb paraules d'agraïment i d'ànims que el socialisme és l'única alternativa a aquestes polítiques neoliberals del PP, que només estan enfocades a unes minories, als que més tenen.
Socialistes de Sueca