Els socialistes de Sueca continuen arreplegant signatures en contra de les retallades en sanitat

Viernes, 19 de abril de 2013 | e6d.es
• La salut no té color, afirmen els socialistes suecans
elarmariodeamanda20121129
El passat divendres, 12 d’abril, i coincidint amb el dia de mercat a Sueca, el PSPV va iniciar una campanya per a arreplegar signatures amb la finalitat de plantar cara a la Conselleria de Sanitat i exigir-li que retorne el servei d’ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB) a la capital de la Ribera Baixa.
1.500 signatures van aconseguir arreplegar el passat divendres, i hui, coincidint novament amb el dia de mercat de nou han instal•lat la taula a la Plaça de l’Ajuntament per tal de continuar amb la tasca iniciada. El Seis Doble ha conversat amb alguns dels militants que participen activament en esta campanya i s’han mostrat molt contens per la resposta rebuda per part del ciutadans suecans.
Han reconegut que la gent està tant conscienciada amb la sanitat, que no dubten a l’hora de donar recolzament a esta proposta socialista, sense mirar el color polític.

Vázquez i Mompó, dos generacions unides per la mateixa causa
Carles Vázquez, secretari de Noves Tecnologies de Sueca, ha comentat que la gent es sorprèn per les supressions d’uns serveis vitals com són les ambulàncies.
Per la seua part, Benjamín Mompó, el secretari general del Joves Socialistes a Sueca, ens ha contat que la joventut està també molt conscienciada amb esta iniciativa i que està donant el seu suport. S’ha mostrat totalment contrari a les politiques de retallades en sanitat portades endavant pel PP.

Sense data de finalització
Encara que no s’han marcat ningun màxim de signatures, pretenen arreplegar totes aquelles que siga possible amb la finalitat de presentar-les en Conselleria. Pel que respecta a la data de finalització de recollida tampoc la tenen marcada davant la afluència massiva de gent que està acostant-se fins a la taula per signar i adherir-se a la causa.
En el moment en que hem conversat amb ells portaven arreplegades hui més de 800 signatures.
Comerços, bars i també a través de change.org son altres de les vies on es pot mostrar el malestar davant la pretensió de retallar en matèria de sanitat a Sueca. 
Fotos: El Seis Doble 
Salva Roses


Declaracions de carles Vázquez
i Benjamín Mompó

Per a escoltar l'àudio en telèfons mòbils o tablets, clic ací