Els Reis Mags arriben a Cullera envoltats d'un món de fantasia

Viernes, 5 de enero de 2018 | e6d.es
• Ses Majestats iniciaran el seu recorregut d'il•lusió des del carrer Valčncia després de visitar als ancians de la Residčncia Municipal

._000246

._000464
Cullera ja vestix les seues millors gales en les hores prèvies a l'arribada de la visita reial més esperada, la de Ses Majestats els Reis d'Orient. L'aplegada  ahir de l'emissari real, que fins a la vesprada de hui estarà arreplegant les cartes dels xiquets i xiquetes en el vestíbul de l'Auditori Municipal, ha anticipat al regi seguici que este divendres recorrerà els carrers de la Vila Reial de Cullera.
De fet, este mateix matí una missiva reial ha arribat fins a l'Ajuntament de Cullera. Melcior, Gaspar i Baltasar han confirmat a l'alcalde, Jordi Mayor, la seua presència en la ciutat i han avançat que desfilaran en una cavalcada en la qual la fantasia animada d'ahir i de hui els acompanyarà en un recorregut d'il•lusió.
Els Reis d'Orient tenen previst arribar a les portes de la Residència de la Tercera Edat a les 17 hores, on com és costum visitaran als ancians per a portar-los una miqueta de la il•lusió que tenen previst repartir a Cullera la nit de Reis. Allí seran rebuts per la màxima autoritat local; pel regidor de Festes, Pere Manuel i la regidora de la Residència, Francesca Ortiz.
Després de la cita de rigor amb les persones majors, es desplaçaran fins al carrer València, per, a partir de les 18 hores, iniciar la cavalcada que discorrerà pel següent recorregut: carrer València, carrer Cervantes, Rambla Sant Isidre, Diagonal del País Valencià, carrer Pescadors, plaça de la Llibertat, carrer Rei en Jaume, carrer la Bega i passeig Dr. Alemany.
Serà en este últim emplaçament on es disposarà un entarimat amb els trons reials perquè l'alcalde els faça lliurament de la clau de la ciutat. Posteriorment, els tres mags saludaran als xiquets, que podran pujar i fer-se fotos amb ells. Prèviament, es farà lliurament dels premis als guanyadors del concurs de cartes als Reis.

Personatges coneguts i sorpreses
La cavalcada d'enguany a Cullera comptarà amb tres comparses, cadascuna presidida per un dels reis. L'espectacle preparat per la regidoria de Festes i en el qual participaran al voltant de 150 artistes.
Un extraordinari aparador de música i color on els personatges més coneguts del món de la fantasia cobren vida per una nit a la ciutat de Cullera per a mostrar a tots els xiquets i xiquetes la il•lusió de la nit més màgica de l'any. Pinotxo i els seus amics, Pluto, Gru i Minion, Buzz Lightyear, Blancaneus i el príncep, els personatges més reconeguts d'Alícia i el País de les Meravelles i un munt de sorpreses més desfilaran pels carrers de la ciutat com un avanç dels regals que esperen a tots els menuts hores després.
Ajuntament de Cullera