Els primers dies de la 'nova normalitat' a X˙quer Centre Educatiu

Viernes, 18 de septiembre de 2020 | e6d.es
• "Tot sˇn expectatives i novetats a lĺespera de com es desenvoluparÓ el curs al llarg dels mesos que tenim al davant"
  
._000472

Ja han passat els primers dies i tot l’alumnat de Xúquer Centre Educatiu ha iniciat el curs 2020-2021 amb la 'nova normalitat' incorporada a la seua quotidianitat. L’entrada ha estat escalonada, tant en l’etapa d’Infantil, que es van incorporar el dijous 10 de setembre, com en Primària, on l’alumnat va entrar per cicles, 5è i 6è, el dia 7, 3r i 4t, el dia 8 i, 1r i 2n, el dia 9 de setembre. El dilluns, 7 de setembre, vam rebre la visita de l'alcalde, Diego Gómez, per conèixer de primera mà les mesures adoptades per part del centre i per saber si teníem alguna necessitat a cobrir al llarg dels primers dies d'escola. 
Pel que fa a la Secundària, els grups de 1r i 2n van començar tots junts, però els de 3r i 4t, segons les instruccions de Sanitat de Conselleria ho van fer com a grups reduïts per iniciar la semi presencialitat.  
I el divendres, 11 de setembre va iniciar el curs l’alumnat d’FP Bàsica i de Cicles Formatius, cadascun amb les seues característiques però ja amb la consciència d’emprendre el treball d’aquest curs ple de canvis i adaptacions a les circumstàncies que puguen esdevindre. 
Tots i totes són ben conscients de la situació que estem vivint en el nostre entorn quotidià i per això les normes s’estan complint i l’actitud és totalment receptiva després de rebre tota la informació necessària per al començament del curs així com els protocols que tenim dintre del pla de contingència del centre. 
Tot són expectatives i novetats a l’espera de com es desenvoluparà el curs al llarg dels mesos que tenim al davant.  Xúquer recull alumnat de diferents edats i cadascuna de les etapes treballa perquè totes i tots aconseguisquen desenvolupar amb èxit les competències pertinents. 
Des de l’autonomia i la creativitat en Infantil a la motivació per inquietuds i reptes en Primària. Des de la motivació i l’assoliment de conceptes i competències per a la futura formació fins al desenvolupament de les habilitats comunicatives, desenvolupament personal, la productivitat, el treball en equip i el lideratge en l’FP Bàsica i els Cicles Formatius. L’objectiu de l’equip docent de Xúquer és formar ciutadans i ciutadanes íntegres i capacitats per afrontar amb èxit qualsevol repte una vegada s’enfronten a l’àmbit laboral. En aquest enllaç podeu veure com l’alumnat ha fet la seua incorporació aquest curs. 

 
 

Xúquer Centre Educatiu