Els Premis Literaris Vicent Andrés Estellés de Benimodo arriben a la seua 20ª edició

Jueves, 24 de marzo de 2022 | e6d.es
• El termini de presentació de sol·licituds serà de 30 dies hàbils a comptar a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de València
._000813
Els Premis de Poesia i Narrativa Curta en Valencià Vicent Andrés Estellés arriben a la seua 20a edició. Una edició especial que confirma, una vegada més, la consolidació d’un concurs enormement ben considerat entre el món educatiu i cultural valencià. Com en anteriors edicions els premis recolliran les obres de narrativa curta i de poesia i també es comptarà amb un premi extraordinari dedicat a Didín Puig, que s’atorga al treball de narrativa curta que, a criteri del jurat, destaca per la seua gràcia, sarcasme i ironia, aspectes molt característics de la manera de ser i d’expressar-se de l’autora de Benimodo.
A la presentació dels premis estigué present l’alcalde de la localitat, Paco Teruel; el cronista Rafael López Andrada; i l’autor del cartell de la present edició, Rafael Martínez Primo, pintor professional de Benimodo.
Podran optar als premis tots els i les alumnes de segon cicle de l’ESO, batxillerat i cicles formatius dels instituts de la Ribera. S’estableix una quantitat màxima de 2.300 € que es repartiran en primers premis de 500 €, segons premis de 300 € i tercers premis de 200 €, tant en la modalitat narrativa curta com de poesia, mentre el premi de Didín Puig constarà de 300 €.
El termini de presentació de sol·licituds serà de 30 dies hàbils a comptar a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de València. Els participants podran presentar un màxim d’un treball per cadascuna de les modalitats de poesia i narrativa curta i les obres deuran estar escrites en valencià i hauran de ser originals i inèdites, no havent pogut ser guardonades i haver obtingut cap reconeixement a altres certàmens literaris anteriors. L’extensió màxima serà de tres fulles impreses a doble espai per una cara, amb tipus de lletra Arial 12 i format DIN-A4.
Ajuntament de Benimodo


 

._000006VD