Els polígons industrials d’Algemesí han gaudit de millores l’any 2022 per valor de 950.000 euros provinents de l’IVACE

Sábado, 21 de enero de 2023 | e6d.es
• S’han destinat a millorar la seguretat, competitivitat i sostenibilitat de les sis ŕrees industrials municipals

._000525
L’Ajuntament d’Algemesí ha efectuat millores als polígons de Cotes, Pepe Miquel, Nucli, Xara, Copal i Carrer Almussafes al llarg d’aquest any gràcies a la subvenció de l’IVACE (Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial), entitat pública pertanyent a la Generalitat Valenciana que treballa per impulsar polítiques de modernització empresarials i d’àrees industrials.
A Algemesí han estat un total de 950.000 euros els que s’han destinat a millorar la seguretat, competitivitat  i  sostenibilitat de les sis àrees industrials municipals. Concretament, en totes s’ha renovat el paviment deteriorat, s’ha invertit en senyalització i identificació de carrers i empreses i s’ha destinat gran part del pressupost a la millora viaria per realitzar més aparcaments i renovar accessos.
En matèria de seguretat, als polígons de Copal, Pepe Miquel, Almussafes i Xara s’han instal·lat més càmeres de vigilància i a Cotes i Pepe Miquel s’han col·locat dos nous hidrants perquè els bombers puguen fer ús en cas d’incendi.
A més, pel que fa a sostenibilitat, també s’ha continuat amb la política de substitució de fanals obsolets per noves lluminàries més eficients amb tecnologia LED, i s’han adequat i millorat les zones verdes i d’oci dels polígons. 
Les obres executades en els polígons industrials atenen a les demandes dels actuals usuaris centrades en millorar la seguretat i el trànsit al polígon, així com la seua eficiència energètica. Estes inversions contribuiran a incrementar la capacitat d’atracció de noves empreses que desitgen instal·lar-se als polígons d’Algemesí, on trobaran zones industrials més segures, amb facilitats d’estacionament i atractives pels usuaris i treballadors.
Ajuntament d’Algemesí