Els jubilats de les classes de gimnàstica celebren el seu tradicional dinar de fi de curs a Sueca

Lunes, 1 de junio de 2015 | e6d.es
• L’alcalde de Sueca en funcions, Salvador Campillo, va participar activament del dinar i va agrair les mostres d’afecte que li van oferir els presents

._000243
Dissabte passat, el casal de la Falla Bernat Aliño va acollir el tradicional dinar de fi de curs que l’Ajuntament de Sueca patrocina per a tots els assistents a les classes de gimnàstica per a persones jubilades que oferix la Regidoria d’Esports. Esta activitat destinada a les persones majors, s'oferix en el Pavelló Cobert des de l’any de la seua creació, i compta amb una grandíssima acceptació que s’incrementa any rere any. Per este motiu, este curs s’han hagut de crear més grups i oferir les classes en la pista principal del pavelló, a causa del gran nombre d’assistents.
L’alcalde de Sueca en funcions, Salvador Campillo, va participar activament del dinar i va agrair les mostres d’afecte que li van oferir els presents, al voltant d’unes 120 persones. La regidora d’Acció Social en funcions, Pilar Moncho, també va assistir a l’acte que es va desenvolupar en un ambient distés i lúdic.
Ajuntament de Sueca