Els jóvens del club esportiu Yoko-kan d'Almussafes arrasen en l'autonňmic de kick-boxing

Jueves, 2 de marzo de 2017 | e6d.es
• L'entitat aconseguix un total d'11 medalles, 7 ors i 4 plates, en el torneig que es va celebrar a Altea el dissabte passat 25 de febrer

._000456
Dissabte passat, 25 de febrer, es va disputar en el pavelló d'Altea (Alacant) el Campionat de la Comunitat Valenciana de Kick-Boxing Tatami Sport en les categories infantil i juvenil. La competició, que va aconseguir reunir a 270 lluitadors entre els quals es trobaven els integrants del club esportiu Yoko-kan d'Almussafes, era una prova puntuable per al nacional que tindrà lloc a Benidorm el tercer cap de setmana de maig. Amb el preparador i president de l'entitat, Óscar Rodríguez, al front, els jóvens lluitadors van aconseguir un total d'onze medalles, set ors i quatre plates, així com el passe per al torneig d'Espanya.
La turística ciutat d'Altea, en la província d'Alacant, va acollir la trobada autonòmica de kick-boxing ‘Tatami Sport' dissabte passat dia 25 de febrer en les categories infantil i juvenil. Els representants del club esportiu Yoko-kan d'Almussafes van tornar a casa amb un total d'onze importants medalles en la motxilla.
Acompanyats pel seu entrenador i president del club, Óscar Rodríguez, els competidors Damián Asins, Marcos Correcher, Nerea Beltrán i Frank Núñez es van fer amb l'or en la modalitat de pointfighting. A més, els lluitadors Marcos Beltrán, David Climent i Adrián Magraner es van alçar amb el primer lloc en les disciplines de kick-light i light-contact. Les plates se les van penjar Elara Estévez, Eloy Martínez i Simón Correcher dins de la modalitat de point fighting, i Marta López en light-contact. D'altra banda, el jove combatent Aarón García també va obtindre un important cinqué lloc.
Amb estos magnífics resultats, els púgils formats en el club local d'Almussafes van obtindre el passaport per al Campionat d'Espanya, que es disputarà a Benidorm el 20 i el 21 de maig. Després de la competició, el mestre els va animar a continuar demostrant el seu potencial esportiu en els futurs combats i aconseguir noves metes en el món de la lluita.
“Estem molt satisfets amb els èxits obtinguts per les nostres promeses del kick-boxing i hem vist recompensat tot l'entrenament i l'esforç realitzat durant els últims mesos”, comenta Rodríguez. “El nostre pròxim objectiu és revalidar els trofeus aconseguits en esta prova durant el nacional de maig”. 
L'entitat de la Riberaha ha aprofitat este torneig, així com el campionat autonòmic de Sant Vicent del Raspeig disputat el 18 de febrer en les modalitats Ring Sport, per a tornar a demostrar el potencial que la comarca atresora en l'àmbit de les arts marcials.
Ajuntament d'Almussafes