Els integrants del Club de Karate Almussafes tanquen 2019 satisfets amb els resultats

Lunes, 6 de enero de 2020 | e6d.es
• Pascal Theau es va proclamar campió autonňmic i Roberto Ferrer va concloure el campionat en tercera posició

._000729

._000731
El Club de Karate d'Almussafes ha entrat en 2020 fent un balanç molt positiu dels resultats obtinguts durant l'any passat. Un dels èxits més destacats va ser, sens dubte, l'aconseguit en el Campionat Autonòmic de Karate Tradicional celebrat en el Pavelló Poliesportiu Municipal de Xest.
El mestre de l'associació Pascal Theau es va proclamar campió de la convocatòria en la seua categoria després de guanyar els quatre combats que va disputar durant la vesprada. Per part seua, el director tècnic i mestre Roberto Ferrer, que al desembre va aconseguir el seu 6é DAN, va aconseguir el bronze en superar a tres dels seus quatre contrincants. Durant la competició es va aplicar el reglament en vigor de la Real Federació Espanyola de Karate.