Els festers d'Alginet repartiren ahir més de 1.000 coques de cansalada per a esmorzar

Miércoles, 21 de agosto de 2013 | e6d.es
• És un esmorzar apreciat pels alginetins i alginetines

La coca en cansalada dels forns del poble és un esmorzar apreciat pels alginetins i alginetines. Prova d'aço ha estat la llarga cua de gent que esperava, mitja hora abans que començarà la repartició de la coca a la porta de l'Ajuntament. A les 10 del matí els festers i festeres van regalar més de mil coques que han elaborat diferents forns d'Alginet i que és típica en festes tan majors com en festivitats com la setmana de la dona i d'altres.
La programació festiva d'ahir va continuar amb inflables aquàtics per als menuts a la piscina municipal, vaquetes i bous a les 12 de migdia, campionat de truc, concurs de ramaderies de F. Machancoses de Xest a les 7 de la vesprada i eucaristia i trasllat de la imatge de Sant Josep a les 8 de la vesprada. Per la nit es va celebrar el primer sopar de quintes a la plaça de la constitució on s'esperen més de 1.000 persones. Per acabar la nit l'orquestra La Pato i vaquetes i bou embolat.
Passat dilluns, primer dia de festes majors d'Alginet es va fer el dia de l'estalvi cooperatiu on es van sortejar més de 1.200 joguets i a la nit van eixir al primer sopar de la carretera de festes al voltant de 9.000 veïns i veïnes que van gaudir d'un bon sopar i del primer concurs de xarangues vila d'Alginet.
Ajuntament d'Alginet
._000223