Els estudiants de 'BECArlet' s’incorporen a l’Ajuntament

Domingo, 5 de julio de 2020 | e6d.es
• 16 jóvens estudiants carletins s'han incorporat a les pràctiques formatives

._000006
16 jóvens estudiants carletins s'han incorporat a les pràctiques formatives de BECArlet que organitza cada any l'Ajuntament de Carlet. Enguany, els estudiants estaran durant dos mesos fent les seues pràctiques en diversos departaments municipals.
És per a ells la primera oportunitat d'integrar-se en el món laboral, de conèixer l'administració pública i de posar en pràctica allò que han aprés als seus estudis. Tot i la situació post-COVID-19, la Regidoria d'Educació ha posat en marxa esta iniciativa perquè els més jóvens no es queden sense pràctiques. El programa #BECArlet és un programa punter que l’Ajuntament va posar en marxa ara fa cinc anys per tal de completar la Dipu te beca i que permetia augmentar el nombre de jóvens en pràctiques durant l’estiu a Carlet. Unes pràctiques que els jóvens desenvolupaven com a monitors de l’escola d’estiu. Les circumstàncies especials d’enguany, la suspensió de l’escola d’estiu per la COVID-19 i la suspensió del programa la Dipu te beca, han motivat una adaptació de les beques a la nova realitat.
Enguany, els jóvens faran pràctiques  en  departaments municipals com  hisenda, administració, serveis socials, riscos laborals, informàtica, comunicació, oficina tècnica, biblioteca i normalització lingüística.  En esta edició, i atenent a les circumstàncies que vivim, per primera vegada, es convoquen beques per als departaments de serveis socials i de riscos laborals.
Ajuntament de Carlet

._000472
._000520