Els carrers de PolinyÓ de X˙quer s'omplin de mÓgia amb la segona ediciˇ del Festival PolinyÓ MÓgic

MiÚrcoles, 26 de febrero de 2020 | e6d.es
• El cap de setmana del 28, 29 de febrer i 1 de marš multitud d'espectacles que ompliran el poble de mÓgia per tot arreu

._000351

._000300
Aquest cap de setmana Polinyà s'ompli de Màgia. Patrocinat per l'Ajuntament i baix la direcció artística de la Casa-Museu de la Màgia de Polinyà gestionada pels germans Moreno (Màgics Bufons), aquest jove festival arriba enguany a la seua 2ª edició.
El festival contempla una gran diversitat d'espectacles que toquen moltes de les variants de la màgia. Així podreu vore màgia clàssica, màgia d'humor, circ de puces, màgia de carrer tant estàtica com itinerant i màgia familiar. Entre els mags que participaran al Festival estan el Mago Albert, Fèlix Brunet i la seua Bicicadabra, Magic Jhon, Félix Brunet, el domador de puces, el cubà Raul Camagüev, el guanyador del Premi Nacional de Màgia Còmica 2019, el Fakir Kirman, el duo Juanjo Montoliu i Adrian Kostu i els amfitrions Paco i Jordi Moreno els Màgics Bufons.
Hi ha espectacles gratuïts al carrer i amb entrada en interiors. Les entrades són a 1€ o 2€ els espectacles familiars.. Les entrades es poden comprar amb antel.lació com a últim dia aquest dijous de 19 a 20h a la Casa de la Màgia i per internet a www.casamagica.org fins a eixe mateix dia però només l'opció del bono sencer amb totes les entrades del festival i que val 9€. També es podran adquirir entrades una hora abans de cada espectacle a les taquilles del Festival situades al Bar dels Jubilats divendres i dissabte i al Bar Restaurant La Casota diumenge.
Afegir també que en l'espectacle de cloenda del festival que es farà diumenge es retrà homentage a Linda Baker, la Dona de Ferro, la qual durant anys omplia places de bous i camps de futbol per vore com arrossegava camions, parava motos i doblegava barres metàl.liques.
Tota la informació i programació del festival la podeu consultar a www.polinyadexuquer.es, a www.casamagica.org, al facebook de l'Ajuntament de Polinyà de Xúquer i al facebook del Polinyà Màgic
Ajuntament de Polinyà de Xúquer

._000410

._000389