Els alumnes del CEIP Sant Antoni de Cullera tornen a les aules

Martes, 19 de enero de 2016 | e6d.es
• La Conselleria conclou la reparació del sostre que va caure durant el temporal de novembre


._000258


._000329
 
Abans del previst. Els 100 alumnes de les classes afectades per la caiguda parcial de la coberta del CEIP Sant Antoni de la Mar de Cullera han tornat hui mateix a les seues aules habituals després que la Conselleria d'Educació haja conclòs les obres de reparació del sostre, iniciades a conseqüència dels danys causats al novembre pel temporal de pluja i vent. El problema s'ha solucionat en un temps rècord. Al principi es calculava que la reubicació dels cursos afectats podria fins i tot allargar-se durant tot el període lectiu 2015-16. No obstant açò, la ràpida actuació del consistori en coordinació amb la comunitat educativa i la resposta immediata de les autoritats autonòmiques han aconseguit acurtar els terminis. L'edil d'Educació, Sílvia Roca, ha visitat este matí el centre per a comprovar que tot funciona correctament i ha agraït «la celeritat» amb la qual el Consell ha donat solució al problema.
«Hem entrat en el llistat de prioritats de la Generalitat després d'anys en els quals ningú d'este ajuntament s'havia preocupat per anar a reivindicar millores en les nostres instal•lacions educatives. Ara l'educació és una prioritat per al nou govern i ho estem demostrant amb fets», ha destacat la regidora.
Des que caiguera part del fals sostre del primer pis en horari lectiu, sense provocar cap dany personal, els alumnes de 3r de Primària han rebut classe en l'aula de Música i els de 4t en el menjador. D'altra banda, els de 5é i 6é ocupaven el local del centre de lectura municipal situat en les proximitats de l'escola, que fou immediatament habilitat per l'Ajuntament. La conselleria ha derrocat el fals sostre per a renovar-lo. Així mateix, s'ha sanejat l'estructura i s'ha col•locat entre el sostre i el fals sostre una malla de protecció.
Ajuntament de Cullera