Els alumnes de EFA La Malvesía preparen La Muntanyeta d'Alberic per a la celebració del Diumenge de Rams

Jueves, 30 de marzo de 2023 | e6d.es
• Les tasques han consistit en l'adequació de l'entorn a través de la poda, desbrossament i reconstrucció de diferents senderes

 
El centre educatiu i de promoció rural EFA La Malvesía, una vegada més, al servei del bé comú. A les portes d'una nova celebració del tradicional Diumenge de Rams a Alberic, els alumnes de Formació Professional Bàsica, han col·laborat al costat dels operaris municipals en la preparació del pulmó verd de la localitat. I és que el paratge natural és l'espai en el qual se celebren els actes més multitudinaris, amb el famós ‘Concurs de l’Encisam’ o l'exposició dels passos de Setmana Santa en l'ermita de Santa Bàrbara.
Les tasques han consistit en l'adequació de l'entorn a través de la poda, desbrossament i reconstrucció de diferents senderes. Així mateix, s'ha procedit a afavorir el port arbori d'alguns exemplars de garrofera i olivera, deixant els millors peus i a suficient distància entre si, a més d'altres labors que garanteixen que l'enclavament brillarà aquest pròxim 2 d'abril. “L'aliança de l'escola amb l'Ajuntament d'Alberic és clau perquè els nostres estudiants puguen posar en pràctica els coneixements adquirits a l'aula. Hem realitzat diferents actuacions i l'experiència sempre ha sigut molt fructífera per a tots. Poder participar en aquests treballs i ajudar a millorar llocs com La Muntanyeta per al seu dia gran és un orgull per a La Malvesía”, explica José Torres, professor de la EFA.
EFA La Malvesía

 

._000436

._000626