Els alumes de l’IES Joan Fuster de Sueca continuen sense l’educador/a que necessiten per a fer efectiva la seua inclusió

Lunes, 28 de febrero de 2022 | e6d.es
• El centre va estar pendent de la incorporació de l’educador/a des del mes de setembre fins al desembre passat

._000705

._000562
Els alumes de l’IES Joan Fuster de Sueca continuen sense l’educador/a que necessiten per a fer efectiva la seua inclusió real i adequada en el centre on estudien, i que aquesta puga desenvolupar-se amb totes les garanties que la llei d’inclusió educativa disposa per als alumnes amb necessitats específiques. Al centre hi ha un alumne amb cadira de rodes que necessita l’ajuda de l’educador/a per al seu desenvolupament del dia a dia.
El centre va estar pendent de la incorporació de l’educador/a des del mes de setembre fins al desembre passat, data en la qual es va realitzar una concentració per denunciar la situació de desprotecció en que ens trobàvem, donada la falta adjudicació de la plaça d’educador/a que ens corresponia. La Concentració es va realitzar en la Plaça de l’Ajuntament de Sueca, i va ser recolzada per l’Ajuntament, Comunitats educatives i gran part d’entitats associatives del municipi sensibilitzades totes elles amb els col·lectius més vulnerables.
L’esperada vacant es va cobrir el 10 de gener, però per diverses circumstàncies, el passat 3 de febrer la plaça va quedar novament deserta i ens vegem altra vegada en la situació d’origen. Sense educador/a al centre, sense tindre informació de quan es farà la incorporació i amb la preocupació que aquesta situació es torne allargar en el temps.
L’Associació de Pares i Mares de l’IES Joan Fuster es va reunir aquesta setmana de manera extraordinària per tractar aquest punt i preparar les properes accions a dur endavant per sol·licitar que la incorporació de l’educadora/a siga el més ràpida possible. La primera acció ha sigut sol·licitar reunions amb diferents alts càrrecs per fer aplegar la situació del centre i l’alumnat. En els propers dies hi ha previstes diverses mobilitzacions i reivindicacions en les quals s’involucrarà la comunitat educativa del centre i tot el teixit associatiu del municipi.  
AMPA IES JOAN FUSTER

 

._000772

._000824