| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 16/12/2022

POBLACIONS » General » Notícies Comercials

Els 5 millors llocs del Mediterrani per a visitar en creuer

Un viatge en creuer permet descobrir bells ports, platges paradisíaques i connectar múltiples destins amb molta facilitat i en poc tempsLa Mar Mediterrània no sols és el bressol de la civilització, sinó que també és el lloc on milers de cultures diferents es van expandir durant milers d'anys. Això té com a resultat una àmplia varietat de passejos i opcions per a descobrir en les teues vacances.

Si bé pots recórrer les ribes des de diferents formes, els creuers són la millor opció per a visitar diferents llocs de la forma més efectiva possible.
 
Un reflex d'això és la gran quantitat de persones que trien solcar la Mar Mediterrània en creuer, per això en aquest article et compartim quines són les 5 millors opcions per a conéixer en profunditat tot el que el Mediterrani té per a oferir-te.
 
1 - Roma
 
El refrany diu “Tots els camins van a roma”, i en aquest cas pot ser cert. Si bé la capital italiana no té accés a la Mar Mediterrània, moltes empreses de creuer ofereixen viatjar des de la ciutat costanera de Civitavecchia, considerada com una de les perles amagades del Mediterrani. Després podràs visitar Roma, amb tota la seua història i monuments històrics emblemàtics. Podràs visitar el Coliseu, la Fontana di Trevi i fins a gaudir de les màgiques termes de Saturnia. Els creuers des de Barcelona són la millor opció per a començar aquest viatge, a causa de la seua posició i proximitat amb Civitavecchia.
 
2- Marsella
 
Una de les ciutats costaneres més belles de França i la ciutat més antiga del territori Gal, és un lloc que no et pots perdre si decideixes fer un viatge en creuer. Pots visitar els forts que custodien els seus límits: Fort Saint-Jean i el Fort Saint-Nicolas. A més, és un lloc perfecte per a caminar i connectar amb el MuCEM, un museu que s'encarrega de compartir la riquesa cultural i antropològica de tot el Mediterrani. Si la teua intenció és gaudir i descansar, llavors pots visitar les seues belles platges, les que destaquen tota la bellesa de la Costa Blava.
 
3 - Savona
 
La bellesa d'aquesta xicoteta ciutat de Ligúria és impressionant. El simple fet de recórrer els seus xicotets carrers et transportarà en el temps i et meravellarà. De fet, sense cap dubte les seues xicotetes edificacions, els seus mercats de carrer i els seus carrers estrets són un emblema de Savona, on es destaca Via Paleocapa, la qual està repleta de negocis de tota mena. A més, les platges de Ligúria són perfectes per a descansar i refrescar-te, especialment si viatges a l'estiu. Savona és un lloc ideal per a visitar, no gaire concorregut i que pot fàcilment amb diversos creuers que parteixen de Barcelona.
 
4 - Gènova
 
La riquesa cultural i històrica de Gènova és avassallant, i per això si decideixes embarcar-te en un creuer pel Mediterrani no pots deixar de visitar-la. El seu centre històric i els seus carrerons són ideals per a recórrer i admirar la bellesa arquitectònica de la ciutat. Un altre lloc emblemàtic és el museu de la Casa de Colón, on podràs visitar el lloc on va nàixer i va viure el famós navegant.
 
5 - La Valeta
 
La capital de Malta és un dels llocs més interessants per a visitar si t'agrada la història i la platja. Fundada en 1556, encara conserva diverses edificacions i monuments d'aqueixa època. Un aspecte bell són els seus característics balcons acolorits, construïts en fusta que se suspenen sobre els ulls al llarg de tota la ciutat. Definitivament, un lloc ideal per a visitar.
 
Embarcar-se i gaudir sense importar el pressupost
 
La realitat és que sobren les raons per a triar visitar i descobrir el Mediterrani en Creuer. La principal raó és que, a diferència del que se sol pensar, hui dia viatjar en creuer és bastant accessible. Si estàs buscant una opció més econòmica, pots trobar diferents opcions de creuers barats per a poder planificar un viatge inoblidable.
 
Una altra gran opció per a intentar aquest tipus de viatges és que permet fer diferents excursions en un mateix viatge. Per exemple, Costa Cruceros ofereix excursions exclusives que et permetran conéixer en profunditat qualsevol destí triat.
 
A més, si decideixes viatjar per Costa Cruceros tingues en compte que podràs explorar la cultura gastronòmica de cada lloc que visites. Això farà que durant tot el viatge pugues gaudir de les millors menges que el Mediterrani té per a oferir-te.
 
Finalment, un benefici extra que té embarcar-se en amb Costa Cruceros implica que pugues fer un viatge d'una manera molt més sustentable. Això es deu al fet que en cada viatge les embarcacions Costa Cruceros consumeixen molta menys aigua i plàstic que les opcions que ofereixen altres empreses de creuers. Això farà que pugues gaudir, descansar i passejar mentre cuides el medi ambient.
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars