El Trofeu de ciclocròs 'Ciutat de Sueca' va reunir 430 ciclistes

Lunes, 4 de noviembre de 2019 | e6d.es
• La sub-23 suecana Sara Bonillo va aconseguir la segona posició a la prova femenina

._000648
Sueca va celebrar, diumenge passat, la dinovena edició del Trofeu de ciclocròs 'Ciutat de Sueca'. El fort vent que va bufar durant tot el matí no va ser un impediment perquè més de 430 ciclistes de totes les edats disfrutaren d'esta prova organitzada per l'Escola Ciclista de Sueca en col•laboració amb l'Ajuntament de Sueca.
En la vessant esportiva, el sub-23 de l'Ènova Adrián Aranda, de l'equip CE Triasport, va aconseguir la victòria en la prova absoluta després d'imposar-se en l'arribada per 19" a l'elit Edu Llàcer (Teika - Monblau). Tercer en meta, a 23" del guanyador, va ser el sub-23 Édgar Teno (Teika Team).
La millor fèmina a Sueca va ser la sub-23 Sofia Rodríguez (SopelaWomen 's Team). La d'Ontinyent, que va participar en el passat Campionat del Món de ciclocròs celebrat a Dinamarca, es va imposar per davant de la ciclista local, també sub-23, Sara Bonillo (Teika UCI Team). La suecana, medalla de bronze en el Campionat d'Espanya cadet de 2017, seguix fent-se un lloc en el ciclocròs nacional. Tercera a Sueca va ser Susana Pérez (HyundaiKoryo Car).
Durant tot el matí es van succeir les diferents proves, des dels més xicotets de les Escoles de Ciclisme fins als més grans, els màster 60. L'Escola Ciclista Sueca va estar representada per Hugo Linares en promeses; Raül Sáez en principiants; i Elena Pérez, Iker Mortes i Raül Belda en infantils. També van tindre l'honor de córrer a la seua ciutat la cadet Anna Quintero (4ª en la seua categoria) i l’elit Hilari Redondo.
En l'acte de lliurament de trofeus van estar presents, entre d'altres, l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, el president de la FCCV, Amadeo Olmos, i el president de l'Escola Ciclista Sueca, Hilario Redondo.