El tennista alzireny Pedro Martínez Portero debutà en l'ATP 250 Gstaad 2022 amb una còmoda victòria

Lunes, 18 de julio de 2022 | e6d.es
• Davant Carlos Taberner, al qual va derrotar per un marcador de 6-4 i 6-3 en una hora i 41 minuts de joc
._000606
El tennista alzireny Pedro Martínez Portero va debutar en l'ATP 250 Gstaad 2022 amb una còmoda victòria davant el seu compatriota i amic Carlos Taberner, al qual va derrotar per un marcador de 6-4 i 6-3 en una hora i 41 minuts de joc, en un partit on l'actual número 52 del món va dominar de principi a fi i que va provocar que Taberner a penes tinguera opcions de poder trencar el servei del seu rival. Gran partit del jugador nascut a Alzira, que jugarà en segona ronda davant el guanyador del duel entre Benoit Paire i un tennista procedent de la fase prèvia.