El taller d’ocupació “Qualitat mediambiental” d’Algemesí inicia els seus treballs

Viernes, 2 de octubre de 2015 | e6d.es
• El curs, de nou mesos de duració, compta amb vint-i-quatre alumnes, cinc professors i una administrativa

._000393
La segona edició del taller d’ocupació “Qualitat mediambiental” d’Algemesí acaba d’entrar en funcionament. Al llarg de nou mesos, els vint-i-quatre alumnes de les especialitats de fusteria i jardineria aprendran un ofici i treballaran en la rehabilitació i manteniment del paratge natural de la Xopera, protecció i manteniment de jardins, zones verdes i zones naturals mitjançant la creació d’ecorutes i senyalització i instal•lació d’elements de fusteria en zones naturals.
L’Ajuntament d’Algemesí aposta de nou per aquests instruments de formació que ajuden a la formació com un impuls per a trobar eixides en el mercat laboral. En l’inici del curs, el regidor de Treball i Formació, Marc Vendrell, ha remarcat que el consistori aposta per la creació d’ocupació i  continuarà recolzant aquests tallers que mantenen una paritat entre les hores d’aprenentatge i les dedicades al treball.
El pressupost del projecte que ara comença a caminar se situa en els 346.000 euros, dels quals 329.000 euros són subvencions de la Generalitat i el Fons Social Europeu; i la resta, 17.000 euros, corresponen a l’aportació municipal.
Aquest taller d’ocupació es va aprovar a principis de maig d’enguany. En eixe moment es van iniciar les proves per a triar tant als vint-i-quatre alumnes-treballadors com a les sis persones que exerciran la funció de professors i personal de direcció i administració.
Ajuntament d’Algemesí